Home

Secretul pentru case cu perspective unice catre natura

Va doriti o casa eleganta, spatioasa si luminoasa, care sa va permita sa aduceti in interior o mica parte din frumusetea naturii? Usa glisanta cu ridicare S9000, de la Gealan, raspunde tuturor cerintelor voastre, atat estetice, cat si functionale. Astfel, va bucurati de locuinte moderne, in care suprafetele mari de sticla va ofera confortul de care aveti nevoie.

Pe langa faptul ca permite luminii naturale sa patrunda in interior, usa glisanta cu ridicare vă ofera o multime de avantaje. In primul rand, sistemul se remarca prin valori excelente de izolare termica, care ating standardul de casa pasiva si elimina pierderile de energie. Tocmai pentru a imbunatati proprietatile de izolare termica, tehnologia IKD® (Warm Technology – izolarea cu spuma a profilelor) este inserata in tocul usii, inca din fabrica. Astfel, usile paralel glisante de la Gealan isi demonstreaza eficienta prin cele mai bune valori de izolare termica, prelucrare optima si solutii inovatoare de detaliu.

Structura moderna, cerceveaua mai ingusta si inaltimea mai mare a peretelui de acoperire a geamului scot in evidenta alte beneficii tehnice si subliniaza flexibilitatea sistemului , acesta avand disponibile diferite optiuni de design si numeroase scheme de deschidere.

Datorită tehnologiilor inovatoare, elementele mari ale usii pot fi deplasate usor, asigurand patrunderea luminii in interior, indiferent daca usa este deschisa sau inchisa, prin latimea ingusta a profilului de acoperire a sticlei. In plus, conexiunea la sol, aproape fara piedici, estompeaza linia dintre interior si exterior si face astfel, trecerea este mai usoara.

Beneficiile de ordin estetic sunt completate de finisajele cu modele de lemn atractive, realizate pentru cei care isi doresc un aspect natural, fara sa renunte la avantajele tehnologiei moderne. In functie de preferinte, de arhitectura sau de design-ul interior, puteti alege dintr-o gama variata de folii cu model decor lemn sau culori uni. Daca vreti sa dati o nota exclusivista casei voastre, puteti imbina avantajele aluminiului si PVC-ului, avand la dipozitie numeroase oportunitati pentru alcatuirea culorilor individuale.

Dupa succesul inregistrat, de la lansarea usilor glisante cu ridicare din sistemul S 9000 in 2014, acestea vor fi curand disponibile si in varianta premium cu suprafata acrylcolor. Extinderea ofertei cu suprafata acrylcolor deschide perspective interesante in ceea ce priveste implementarea in cadrul proiectelor premium in sectorul rezidential si comercial, deoarece suprafata acrylcolor a usilor glisante cu ridicare de la GEALAN nu ofera doar culori stralucitoare, ci si rezistenta la zgarieturi si la intemperii, intretinere usoara, culori rezistente in timp si posibilitatea reciclarii acestora.

Asadar, usile paralel glisante S9000 de la Gealan transforma fiecare clipa petrecuta in casa voastra intr-o experienta deosebita!

 

Related posts

Stylish Retro Light Up Signs for Kitchen and Living Area

Adina Meyers

O nouă stațiune pentru turiștii din România: „Litoralul Vestului”. A primit punctaj maxim – FOTO

Adina Meyers

Care sunt noile tendințe în designul băilor pentru anul 2023?

Adina Meyers