Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Se poarta baile cu personalitate!

Era bailor sterile, fara personalitate, a apus demult. In 2016, designerii vor sa apropie spatiul baii cat mai mult de personalitatea proprietarilor si de restul amenajarii casei si sa foloseasca imbinari de stiluri si materiale precum metalul cu lemnul, culorile stridente si piesele de mobilier ce aparent nu ar avea ce cauta in baie. Acestea sunt doar cateva exemple pe care specialistii de la Evivo.ro (magazinul online de baterii sanitare, chiuvete, accesorii baie si bucatarie) le-au pregatit alaturi de cele mai importante 3 trenduri pentru 2016 pe care sa le imbini cat mai placuit in locuinta ta.

Metalice moderne

Folosirea metalului pentru decorul interior s-a accentuat in ultimii ani si se pare ca aceasta tendinta nu va disparea. Metalele ofera stralucire si un contrast frumos cu materialele naturale. In tonuri de auriu, argintiu, platina, inox sau bronz, culori si texturi atragatoare, metalul ofera personalitate baii, regasindu-se in placari ceramice, mozaic, manere, picioare de mobilier sau accesorii. Chiar si sanitarele cu finisaj de bronz antichizat reintra in scena baii anul acesta.

”Am observat in sugestiile designerilor o mare afinitate pentru faianta neagra combinata cu sanitare stralucitoare, in culoarea bronzului. Se creeaza un efect vizual pretios, ce genereaza lumini si umbre pline de rafinament, iar o simpla schimbare de sanitare poate adauga baii un accent luxos, fara o investitie consistenta, preturile incepand de la 230 lei pentru o bateriile cu finisaj de bronz antichizat de la Casablanca”, explica Marius Popescu, de la Evivo.ro. 

Culori vii din natura

O combinatie a culorilor tropicale imbinate delicat cu cele pastel reprezinta recomandarea pentru obtinerea unei bai feminine, la limita dintre utilitate si eleganta. Nu doar rozul in toate formele sale este la mare cautare in 2016, dar si verdele tropical, albastrul ciel, lila sau orange. Pata de culoare poate fi data prin sanitare, accesorii sau chiar si printr-un prosop.

Stilul industrial

In 2016 vor predomina amenajarile de baie moderne, in detrimentul celor traditionale, insa utilizatorii preocupati de cat mai multa functionalitate si confort se vor bucura de designul curat al pieselor contemporane. Designul industrial, prin texturi contrastante cum este lemnul cu metalul, vor prinde din ce in ce mai mult teren. Pentru acest trend predomina in special cabinele de dus, pentru a adauga un plus de spatiu incaperii. Daca nu se doreste o cabina de dus, zona poate fi separata de restul spatiului printr-un panou de sticla sau printr-un panou glisant.

Renovarea baii este o investitie in timp , asa ca este important sa cercetezi ce este in trend, dar si ce se potriveste nevoilor tuturor locatarilor si mai ales bugetului. Daca faci acest lucru, te vei asigura ca ai o viziune clara asupra a ce vrei sa cumperi si cum va arata baia ta.

 

 

Related posts

VIKING a lansat un robot de tuns iarba adaptat pentru curtile mici

Adina Meyers

6 idei vintage pentru o gradina originala

Adina Meyers

Îngrijirea grădinilor în timpul toamnei

Adina Meyers