LifeStyle

Produsele AEG beneficiaza de extra-garantie, pentru 5 ani de liniste

Pana la 31 decembrie 2016, profita de extra-garantie la produsele AEG importate de Electrolux! Pentru a te putea bucura de promotie, achizitioneaza un produs AEG si, pe langa garantia standard de 2 ani, vei primi o extra-garantie de 3 ani.

Astfel, vei beneficia de garantie cumulata de 5 ani pentru orice produs major AEG achizitionat din magazinele partenere. In campania promotionala sunt incluse urmatoarele produse: masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, aragaze, echipamente frigorifice, masini de spalat vase, cuptoare cu microunde, produse incorporabile (plite, cuptoare, masini de spalat vase, echipamente frigorifice, cuptoare cu microunde, hote, espressoare).

Pentru a primi extra-garantie, trebuie sa inregistrezi produsul AEG proaspat achizitionat pe www.registeraeg.com. In termen de doua saptamani de la inregistrare, vei primi prin e-mail un voucher electronic care sa ateste extra-garantia. Pentru a utiliza acest voucher de-a lungul perioadei cumulate de 5 ani de garantie, acesta trebuie sa fie insotit de  factura de achizitie a produsului aflat in promotie. Toate aceste aspecte iti vor fi confirmate in momentul tranzactiei, in magazin, iar asistentii de vanzari vor nota explicit extra-garantia in Certificatul de Garantie al produsului AEG achizitionat.

Campania se desfasoara in toate magazinele care comercializeaza produse AEG importate de Electrolux care au agreat sa se alature promotiei si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania care au implinit 18 ani pana la data de 8 februarie 2016.

Pentru mai multe informatii privind promotia AEG, puteti accesa www.aeg.ro.

 

Related posts

Ghid de vacanță: planificare, pregătire, asigurare și kit de călătorie

Adina Meyers

6 motive pentru care pasionații de pariuri joacă online

Adina Meyers

Noblesse Interiors organizează cea de-a șaptea ediție a competiției Insign Awards

Adina Meyers