LifeStyle

Prevenirea si tratarea dermatitei atopice la bebelusi. Ghid pentru super-mamici

Pe baza celor mai noi descoperiri legate de evolutia dermatitei atopice, Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza doua noi produse destinate prevenirii si tratarii dermatitei atopice.

Laboratoarele Dermatologice Bioderma colaboreaza cu renumiti specialisti in atopie, in special cu Prof. Dr. Thomas Bieber, expert mondial in imunologie si alergologie. Dupa 5 ani de cercetari, Prof. Bieber descopera evolutia dermatitei atopice in trei faze, deschizand astfel noi posibilitati in tratarea acesteia, aratand in acelasi timp importanta majora a aplicarii unui emolient adaptat, inca din primele zile de viata ale bebelusului pentru a reduce evolutia si agravarea bolii.

Bazate pe cele mai recente descoperiri stiintifice, Laboratoarele Dermatologice BIODERMA au dezvoltat o noua generatie de emoliente dermo-restructurante care trateaza corespunzator toate cele 3 faze evolutive ale dermatitei atopice.

Brevetul Skin Barrier Therapy, prezent in ambele noi produse, reface biologic si durabil bariera cutanata sanatoasa. Acesta stimuleaza biologic sinteza de lipide si proteine din piele limitand adeziunea Stafilocolului Auriu, factor agravant in dermatita atopica.

Atoderm Preventive

Previne declansarea dermatitei atopice.

Crema dermo-restructuranta nutritiva pentru pielea foarte uscata a sugarilor, bebelusilor si copiilor, consolideaza bariera cutanata, gratie brevetului Skin Barrier Therapy prevenind astfel agravarea uscaciunii si declansarea dermatitei atopice.

Parfumul delicat, hipoalergenic si textura lejera care se absoarbe rapid in piele este o reala placere pentru bebe si pentru mami.

Pentru deplina siguranta a bebelusului tau, Atoderm Preventive este formulat in concordanta cu CARTA DE SIGURANTA DERMATOLOGICA BIODERMA, ce contine urmatoarele angajamente: siguranta, eficacitate, toleranta, monitorizare.

Atoderm Intensive

Actioneaza pe toate disfunctiile pielii cu dermatita atopica.

Atoderm Intensive, este prima crema dermo-restructuranta emolienta si calmanta, care actioneaza biologic pe toate disfunctiile pielii atopice si pe consecintele acesteia.

Atoderm Intensive reface biologic bariera cutanata si blocheaza adeziunea Stafilococului Auriu, gratie brevetului Skin Barrier Therapy. Calmeaza imediat inflamatia si pruritul, intarzie aparitia unei noi crize atopice si imbunatateste calitatea vietii pacientului si a intregii sale familii.

Textura de ultima generatie, ultra-grasa si nelipicioasa este rapid absorbita in piele, oferind o utilizare placuta. Toleranta este excelenta: nu contine parfum si conservanti.

Descarca de aici Ghidul pentru Super-mamici.

Pret recomandat in farmacii:

Atoderm Preventive 200 ml – 58 RON 

Atoderm Intesive 75 ml – 33 RON

Atoderm Intesive 500 ml  – 115 RON

 

 

Related posts

CASE DE VANZARE: Anuntul tau AICI

Adina Meyers

Tortilla spaniola

Adina Meyers

Generali Asigurari lanseaza AutoComplet, pachetul de CASCO si RCA la un pret accesibil

Adina Meyers