Amenajari Interioare

O noutate pe piata din Romania: mașina de spălat rufe de la Miele cu uscător încorporat și dozare automată a detergentului

Compania de echipamente electrocasnice premium Miele aduce în România prima mașină de spălat rufe cu uscător încorporat. Noul model WT1 are toate caracteristicile specifice mașinilor de spălat și uscătoarelor Miele din gamele W1 și T1, inclusiv sistemul în două faze TwinDos de distribuire automată a detergenților lichizi.

Datorită adâncimii de 60 de centimetri a carcasei, maşina de spălat cu uscător Miele WT1 poate spăla şi usca până la 4 kg de rufe în mod continuu. Practic, în acest mod, rufele pot fi spălate și uscate fără a fi nevoie de scoaterea hainelor între cele două cicluri de funcționare. Modelul dispune de sistemul rapid și eficient PowerWash 2.0 și de noul program de spălare „QuickPower Wash&Dry”, care garantează spălarea și uscarea rufelor în mai puțin de trei ore. Dacă veți opta doar pentru ciclul de spălare, în maşină pot intra până la 7 kg de rufe.

Cea mai convenabilă mașină de spălat cu uscător de pe piață

Modelul WT1 reprezintă alternativa potrivită pentru gospodăriile mai mici, fiind proiectată atât cu panou frontal drept, cât și cu panou frontal înclinat. Datorită acestei versatilități, mașina de spălat cu uscător Miele se integrează perfect în bucătăria utilizatorilor, sub blatul de lucru sau poate fi folosită independent și instalată oriunde în apartament.

În cazul în care mașina de spălat este poziționată sub blatul de lucru, utilizatorii trebuie să ia în calcul o înălțime a nișei de cel puțin 85 cm.

Pentru cei care preferă să utilizeze mașina de spălat rufe cu uscător încorporat în spații dedicate, modelul cu panou frontal înclinat este soluția ideală, deoarece poate fi instalat şi conectat independent de alte electrocasnice. De asemenea, datorită acestui design, informațiile de pe afișaj pot fi citite cu mai multă ușurință.

Mașina de spălat rufe cu uscător încorporat de la Miele este disponibilă și în varianta XL, fiind alegerea potrivită pentru gospodăriile care spală frecvent cantități mai mari de rufe. Modelul XL are o adâncime a carcasei de 67 cm și poate spăla în mod continuu până la 5 kg de rufe. Dacă este utilizată doar pentru spălare, mașina permite o încărcare de până la 8 kg de rufe. Modelul XL a fost proiectat pentru utilizare de sine stătătoare, fiind prevăzut cu un panou frontal înclinat.

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 18.000 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor. În anul financiar 2016/2017 a obținut vânzări în valoare totală de 3,71 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.  

Related posts

Vrei sa cumperi un aparat de aer conditionat? Iata cateva aspecte de care trebuie să tii cont

Adina Meyers

Arhitectura si natura, in armonie

Adina Meyers

Ai nevoie de un hidrofor dar nu stii cum sa il alegi pe cel mai bun?

Adina Meyers