Proprietarul acestor doua apartamente localizate in una dintre cele mai exclusivite zone ale litoralului romanesc, si-a dorit o amenajare moderna, minimalista, dar functionala pentru a putea oferi tot confortul oaspetilor sai.

Apartamentele de 2 camere, inchiriate in regim hotelier prin platforma Booking, sunt spectaculoase atat prin pozitia pe care o au, cat si prin panorama pe care o ofera – atat spre plaja si mare, cat si spre lac.

Terasele foarte generoase (aproximativ 30 mp) sunt dispuse pe toata lungimea apartamentului. Pentru amenejarea lor, proprietarul a apelat la specialistii Interior Store, atat pentru crearea unui concept unitar si practic pentru inchirierea in regim hotelier, cat si pentru mobilarea si decorarea locuintelor.

Fiecare apartament are o suprafata utila de 50 mp, impartiti armonios in 2 camere, fiind astfel ideal pentru o vacanta cu prietenii, cat si pentru familii. Conceptul celor doua apartamente este in principiu acelasi, diferenta fiind facuta de gama coloristica aleasa pentru fiecare dintre acestea.

Finisajele au fost realizate cu materiale moderne si usor de intretinut – fiind vorba despre un apartament la mare, langa plaja.Datorita peretilor albi si ferestrelor de mari dimensiuni intreaga locuinta se bucura de foarte multa lumina naturala.

Accesul in locuinta se realizeaza printr-un hol lung – ce asigura si accesul in baie, dormitor si zona de zi deschisa. Zona de zi este deschisa – astfel incat bucataria si livingul sunt despratite de zona de dining amenajata pentru 6 persoane.

Bucataria, in linii minimaliste, este complet utilata (combina frigorifica incorporate, plita si hota, lavoar), oferind de asemenea si multiple spatii pentru depozitare. Finisajele albe frasinate au fost alegerea perfecta pentru acesta zona a locuintei.

Livingul propune o canapea extensibila, cu saltea ortopedica, astfel oaspetii se pot bucura de tot confortul. Mobilierul pentru living a fost de asemenea ales in culori deschise, insa cu finisaje lucioase.

Baia amenajata in culori mai inchise – nuante de maro – a fost dotata cu cabina de dus.

Dormitorul, de asemenea cu finisaje lucioase, pastreaza cromatica intregului mobilier al locuintei – nuante de alb. Patul, propune un sistem propriu de iluminare – cu banda led, asigurand astfel un iluminat ambiental foarte placut. Noptierele, comoda si sifonierul ofera si ele spatii de depozitare multiple.

Pentru amenajarea celor doua locuinte s-a optat pentru o cromatica deschisa, in nuante de alb, accesorizate cu accente de rosu, si respectiv albastru.

Tablourile de mari dimensiuni dispuse in camera sunt piesele centrale ale decorului interior.

Proprietarul locuintelor a fost foarte incantat de rezultatul final obtinut, iar inchirierea apartamentelor si review-urile foarte bune ale oaspetilor demostreaza succesul amenajarii acestora.

Booking – North Sea Apartament

Interior Store

Related posts

Decoraţiunile aduc anotimpul alb în casele noastre

Adina Meyers

5 idei pentru renovarea spatiului de sub scari – partea I

Adina Meyers

Despre culorile cele mai potrivite pentru o baie mica, plus alte cateva sfaturi utile

Adina Meyers