Amenajari case Amenajari Interioare

Nu ești decis în privința culorilor? Alege o amenajare în alb și negru

Când spui amenajare în alb și negru trebuie să îți pui un pic imaginația la contribuție, pentru că în primă fază cele două culori nu par să poată oferi prea multe într-o amenajare. Dar când vezi imagini cu un interior superb, amenajat în alb și negru, începi să înțelegi și să accepți că o amenajare în alb și negru poate fi varianta ideală pentru apartamentul tău, asta dacă nu te-ai decis să alegi alte culori. 

Alb și negru într-un apartament de bloc

Apartamentul din imagini este poate cel mai bun exemplu că o amenajare în alb și negru nu este deloc plictisitoare. Zona de living este unită cu cea pentru luat masa și cu bucătăria. Canapeaua neagră este poziționată exact lângă fereastră, astfel că cel care stă aici are parte de multă lumină naturală, atunci când vrea să se relaxeze și să citească revista preferată. 

Materialele textile sunt cele care dau senzația de căldură. Pernele colorate de pe canapea, covorul sau blănița de pe scaun sunt organizate într-o compoziție echilibrată și dinamică.

Zona pentru luat masa și bucătăria sunt amenajate în aceeași încăpere cu livingul. Când ai o cameră mare, precum cea din imagini, merită să faci acest lucru. Accesoriile negre, precum scaunele, piesele de ceramică de pe masă contrastează frumos cu albul imaculat al mobilierului pentru bucătărie. Cu un design geometric, în linii simple, acesta nu iese cu nimic în evidență și aproape că se pierde pe fundalul peretelui tot alb. 

Decorațiunile nu sunt multe în această zonă: câteva fotografii agățate deasupra canapelei și o ilustrație deasupra blatului de bucătărie contribuie la personalitatea interiorului.

Separat de aceste zone, se află dormitorul și el foarte bine organizat. Chiar dacă camera în sine nu are o formă tipică, proprietarii au găsit soluții astfel încât toți pereții să fie folosiți pentru depozitare. Într-o parte a patului se află un generos dressing cu multe sertare și rafturi, în timp ce, în cealaltă parte a patului cărțile și decorațiunile au fost depozitate pe o serie de rafturi făcute la comandă, astfel încât să acopere între peretele cu formă circulară.

Related posts

Redecorarea casei cu fototapetele de la Traget. Noi imagini și designuri

Adina Meyers

Beneficiile parchetului stratificat: ideal pentru încălzirea în pardoseală

Adina Meyers

Rowenta® Silence Force™ Multi-Cyclonic – Performanta si silentiozitate

Adina Meyers