LifeStyle

INGENO… un nou concept de shopping online orientat spre Customer Care

INGENO, brandul clujean de referinta in domeniul amenajarilor interioare si a serviciilor de design interior, a lansat un concept inovator de magazin online.

La  trei luni de la inaugurarea showroom-urilor la Cluj si Bucuresti, INGENO prezinta, in cadrul unui modul de vanzari online, idei de amenajare cuantificate, mobilier customizat si o gama completa de item-uri necesare obtinerii interiorului visat. Clientii pot vedea CUM se amenajeaza, dar mai ales CAT ii costa amenajarea respectiva. Au viziunea de cum ar trebui integrata o anumita piesa in propriul decor sau pot solicita un decor de ansamblu, inspirat din interioarele prezentate pe site.

Interfata prietenoasa si intuitiva a magazinului ii ajuta in acest sens, oferindu-le o experienta unica, simplificata de cumparare, pe care alte magazine online n-o ofera. Clientul doar alege produsul, completand un scurt formular de contact, iar restul etapelor prevazute de clasicele structuri e-commerce, sunt preluate de echipa de suport INGENO.

Se aduce astfel un plusvaloare clientilor, prin abordarea personalizata a acestora si economisirea timpului lor. Este pusa la contributie expertiza vasta a companiei in domeniul decoratiunilor si al serviciilor de design interior, dar si initiativa revolutionara de a oferi clientilor – cu maxima atentie la bugete – mai mult decat un simplu produs, mai exact, o atmosfera, inspirata de personalitatea lor.

Oferta magazinului online acopera tot necesarul unei locuinte sau birou, axandu-se pe accesorii, textile decorative si mobilier customizat, creat, la comanda, in atelierele INGENO&Partners. 

Related posts

Deserturi din vremea copilăriei

Adina Meyers

Tu stiai de aceste beneficii ale siropului de brad? Ti le spunem noi, alaturi de cateva retete numai bune de pus in aplicare

Adina Meyers

Ceresit se implica in reconstructia cladirilor afectate de caderile de zapada

Adina Meyers