LifeStyle

Galele Circului Globus au ajuns la editia a XIV-a

Circ & Variete Globus Bucuresti va invita, incepand cu data de 13 februarie 2016 de la ora 15.00, sa ii vedeti pe cei mai bine pregatiti echilibristi, pe cei mai renumiti dresori si pe cei mai simpatici comici in cadrul celei de-a XIV-a editii a Galelor Circului.

Un „best of” cum nu a mai fost – sub acest generic se prezinta cele mai asteptate Gale ale Circului, care au ajuns la editia a XIV-a.

Un spectacol la care publicul de toate varstele va admira costumele creatorilor, cat si artistii si dresorii, si nu se vor satura sa aplaude pana la epuizare. Este vorba despre o reprezentatie moderna, care include numere impresionante cu elefanti, dromaderi, cai, iluzionism si comedie, dar si numere menite sa tina publicul cu sufletul la gura, precum “Roata mortii”.

Grupurile organizate din gradinite, scoli, licee si facultati sunt asteptate in zilele de marti, miercuri, joi si vineri, de la ora 10.00, iar weekendurile apartin tuturor iubitorilor artei circului (sambata de la ora 15:00 si duminica de la ora 11.00 si de la ora 15:00).

Circ Variete Globus Bucuresti va invita pana pe 13 martie 2016 la o competitie intre cei mai valorosi artisti romani si straini.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 25 si 60 lei.

 

 

 

 

Related posts

Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza Colectia de Portelanuri 2013

Adina Meyers

„Magic Easter” primul turneu international de baschet pentru juniori din Romania

Adina Meyers

Desert de weekend: Clafoutis

Adina Meyers