Home

Cum elimini zgomotul din exterior cu ferestre fonoizolatoare?

V-ati gandit vreodata ce asteptari aveti de la casa voastra? Cei mai multi dintre noi isi doresc sa se bucure de confortul si linistea casei lor, de o temperatura constanta in orice anotimp, astfel incat sa fim intampinati de o atmosfera placuta atunci cand pasim pragul casei. In plus, in lumea agitata in care traim, cu orase sufocate de zgomote permanente, momentele de liniste din interiorul casei sunt vazute ca adevarate privilegii.

Daca va intrebati cum e posibil sa atingeti pragul unui confort termic si fonic in casa voastra, Gealan va da raspunsul: Warm Technology IKD® (Izolarea cu spuma a profilelor) imbunatateste valorile de izolare termica si fonica a ferestrelor, ajungand astfel la standardele de casa pasiva. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca prin utilizarea directionata a tehnologiei IKD® se pot obtine properietati de izolare termica si fonica remarcabile, chiar si la ferestrele colorate.

Asadar, Gealan a gasit cea mai buna solutie pentru a fiecare dintre noi sa se bucure de un confort termic sporit. Prin dezvoltarea unei alternative la sistemul de lipire de pana acum, avand la baza benzi adezive, se poate renunta la armarea cu otel a cercevelei. Camera principala a profilului este astfel libera si poate fi umpluta cu spuma, in vederea imbunatatirii proprietatilor de termoizolare.

Tehnologia IKD® nu ajuta doar la atingerea unor valori termoizolatoare excepționale si la economisirea costurilor, ci ofera si alte avantaje: mai putin efort, fara investitii suplimentare, protectie antiefractie sporita, reciclare simpla. Pe langa aceste avantaje, tehnologia IKD® va ofera protectie impotriva poluarii fonice, ferestrele fonoizolatoare de la Gealan avand un indice ridicat de atenuarea a zgomotului si astfel, perturbarile exterioare vor disparea din casa voastra.

Pentru a raspunde celor mai exigente cerinte in ceea ce priveste izolare termica si fonica, cel mai nou produs de la Gealan (Gealan Futura) este dezvoltat cu scopul de a atinge cele mai bune proprietati si totodata, de a obtine certificatul de casa pasiva. Valoarea Uf de 0,89 W/m2 K testata, confirma excelentele proprietati de baza, in timp ce geometria cu sase camere si adancimea mare de constructie din toc si cercevea determina o izolare termica si fonica excelenta.

Ferestrele cu un grad mare de izolare termica si fonica sunt solutia ideala prin care va puteti bucura de o atmosfera placuta in casa voastra. Beneficiile acestei investitii se simt atat vara, cand se mentine o temperatura ideala in interior, cat si in sezonul rece, prin evitarea pierderilor de caldura si reducerea facturii la incalzire.

Bucurati-va de fiecare clipa petrecuta in casa voastra, pentru ca „acasa” inseamna confort, relaxare, liniste si momente de rasfat!

www.ferestrepentrucasepasive.ro

 

 

Related posts

Ești pregătit să aduci calmul în casa ta? Iată 6 pași pentru a avea un cămin ZEN!

Adina Meyers

Idei de amenajare interioară de la arhitecții din „Visuri la cheie”

Adina Meyers

A twist on yellow grey geometry from Sarah Capel Printing

Adina Meyers