Astazi, gama de lenjerii de pat din magazine, este foarte mare. Ce tip de lenjerie de pat este potrivita pentru a fi utilizata zi de zi si care este lenjeria de pat potrivita pentru a fi facuta cadou, tine de tipul tesaturii, de marime si de imprimeu, existand mai multe varietati.

Cu aceasta abundenta nu este usor sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine. La un nivel minim, trebuie sa fii capabil sa intelegi particularitatile diferitelor tipuri de tesaturi.

Iata cateva criterii importante de selectie:

  1. Puterea de aderenta. In acest caz tesatura trebuie sa fie rezistenta la spalat pentru a nu se rupe la cel mai mic efort. Daca in timpul spalarii aceasta se destrama, inseamna ca materialul nu este de buna calitate si devine imposibil de utilizat. Dupa spalare, lenjeria de pat trebuie sa ramana intacta.
  2. Imprimeul. In cazul in care asternuturile de pat isi pierd culoarea la spalat, atunci patul in care dormi isi va pierde atractivitatea.
  3. Aer si umiditate. Este important ca materialul sa fie respirabil, dar sa fie si capabil sa absoarba umiditatea. Acest lucru iti va permite sa te simti mult mai confortabil atunci cand dormi. De exemplu, daca transpiri in timp ce dormi, lenjeria de pat trebuie sa fie capabila sa absoarba umiditatea, pentru ca numai astfel nu vei experimenta un disconfort.

Interiorul caracteristic dormitoarelor, trebuie sa fie in linii curate, cu un aspect de atmosfera relaxanta. Asternutul sa fie din material de buna calitate, iar modelul sa creeze confort.

Decizia in ceea ce priveste modul in care iti vei asigura confortul dormitorului, conteaza foarte mult. Totul tine de imaginatie si de preferinta. Daca nu ai experienta si nu poti selecta un anumit tip de lenjerie de pat, poti tine cont de faptul ca dormitorul este un loc in care te poti relaxa si unde poti sa-ti refaci puterea. Acesta este un spatiu de locuit in care trebuie sa depui un anumit efort pentru a-ti asigura armonia, tinand cont de culoarea peretilor. Pentru ca dormitorul sa fie functional, culorile adecvate ale lenjeriei de pat, trebuie sa creeze calm, liniste si relaxare. Am selectat mai jos cateva modele online pe care le poti gasi pe acest site cu lenjerii de pat moderne si de calitate:

Spre exemplu, cu lenjeria de pat Adelle poti spune ca ai venit in lumea minunata a culorilor. Cel mai valoros lucru al acestei lenjerii de pat, este imprimeul floral in combinatia de culori foarte elegante, de la nuantele pastelate pana la culorile adanc saturate. Materialul este din bumbac satinat, din cea mai buna calitate, fiind creata pentru a te bucura de inspiratie si de a nu-ti fi teama sa experimentezi. Combinatia de imprimeu floral pe fond alb, creeaza o atmosfera relaxanta si odihnitoare. Cufundandu-te intr-un pat imbracat in aceasta lenjerie, somnul iti va fi dulce si linistit.

Primavara nu este doar un nou anotimp, ci o oportunitate de a admira noua colectie, in cele mai noi tendinte. Lenjeria de pat pentru o persoana, Arechna, este confectionata din bumbac natural 100% intr-o combinatie de culori de primavara, ce te poate duce in atmosfera naturii care tocmai renaste.

Related posts

I CAN SEE KIDS – Inovație în domeniul camerelor de supraveghere cu alarmă

Adina Meyers

Urmați acești 10 pași pentru un dormitor mai curat

Adina Meyers

Noi tendințe în mobilier. Colecția nouă de la Elvila, devotată spiritului românesc

Adina Meyers