Amenajari apartamente Amenajari Interioare

ColorMagic.ro – Informatii utile pentru alegerea tipului de vopsea lavabila pentru amenajari interioare de calitate

Pentru amenjari interioare de calitate este nevoie de un set de ustensile adecvate si materialele potrivite spatiilor pe care urmeaza sa le amenajam.

Atunci cand este vorba de zugravirea peretilor interiori, gratie faptului ca permite curatarea si revopsirea la nevoie, cea mai populara alegere este gama de vopsea lavabila disponibila in culori diverse si nuante vibrante, care creeaza un ambient potrivit fiecarei incaperi.

Sfaturi utile oferite de expertii ColorMagic.ro – Cum alegem tipul de vopsea lavabila de care avem nevoie

Aplicarea facila a vopselei lavabile si costurile de mentenanta minime reprezinta beneficiul principal pentru care este atat de populara la achizitionarea materialelor pentru finisarea si zugravirea peretilor interiori sau exteriori.

Criteriile de selectie a tipului de vopselei lavabile

         –  Locul aplicarii

Vopseaua lavabila se va alege in primul rand in functie de locul aplicarii, existand produse speciale pentru interior si exterior.

In cazul zugravirii peretilor interior se va tine cont si de incaperea ce urmeaza a fi zugravita: pentru baie si bucatarie, spatii predispuse la formarea de igrasie sau mucegai, se vor selecta vopseluri lavabile care au in compozitie aditivi specifici, antimucegai si antibacterieni.

Pentru restul incaperilor interioare, se poate utiliza orice formula conventionala de vopsea lavabila, in nuanta dorita.

         –  Puterea de acoperire si nivelul de lavabilitate

Aceasta caracteristica se refera la ciclurile de spalare a peretilor, existand astfel: vopsea semilavabila, vopsea conventional lavabila si vopsea superlavabila.

Puterea de acoperire este foarte important mai ales in cazurile in care va ocupati personal de renovari, fiind necesara achizita unei vopsele lavabile ce nu trebuie aplicata in multe straturi.

Specialistii considera ca o vopsea lavabila este de calitate atunci cand permite aplicarea in doua straturi si care acopera peste 10 metri patrati (1 strat/1litru).

         –  Aderenta vopselurilor lavabile

Pentru renovarea locuintelor este nevoie de o vopsea lavabila care sa aiba grad de aderenta mare pentru toate tipurile de suprafete: zidarie, caramida, beton, glet, suprafete tratate cu grund, tencuiala.

Pentru rezultate optime, este recomandat ca inainte de aplicarea straturilor de vopsea lavabila, suprafata sa fie tratata si prin aplicarea unui strat de amorsa.

         –  Timpul de uscare

Indiferent daca este aplicata in exterior sau interior, majoritatea clientilor prefera o vopsea lavabila care se usuca in timp scurt (24 de ore). Vopselurile calitative sunt cele cu uscare rapida, care permit aplicarea celui de-al doilea strat dupa doar cateva ore.

         –  Culoarea vopselei lavabile

In functie de planurile de renovare pe care le aveti (design-ul incaperilor, utilitatea camerelor, culoarea mobilei), alegerea culorii potrivite de vopsea lavabila este un aspect important.

Puteti alege albul, varianta clasica de zugravire a peretilor interiori, ce permite orice tip de decor ulterior, sau puteti consulta paletele de culori vibrante pentru cele mai indraznete si moderne idei de design.

Colormagic.ro importa si distribuie vopseluri si lacuri profesionale fabricate de companii care exceleaza in acest domeniu: Levis, Trimetal si Sikkens, serviciile de calitate oferite de aceasta companie fiind certificate de echipa de specialisti in cercetare stiintifica, personalizarea culorilor, tehnici speciale de aplicare si tehnici de incercare si testare a vopselurilor comercializate. 

Vizitati website-ul companiei ColorMagic pentru vizualizarea multitudinii de produse de calitate necesare lucrarilor de renovare pe care doriti sa le initiati, precum si pentru consultarea recomandarilor speciliastilor in domeniu: www.colormagic.ro

Date de contact

Pentru informatii si detalii despre produse, puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii echipei:

Telefon: 0724 336 280

Mail: office@colormagic.ro

Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov (sediu Bucuresti)

Telefon: 0734 736 842

Mail: brasov@colormagic.ro

Adresa: Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov (sediu Bucuresti)

Related posts

Bucătăria compactă – o bucătărie frumos amenajată și funcțională

Adina Meyers

Accente teal într-o locuinţă de mici dimensiuni

Adina Meyers

Accesorii moderne pentru o casa moderna

Adina Meyers