Cand bloggerita Lindsay Calla s-a mutat dintr-o garsoniera newyorkeza intr-un apartament istoric din New Orleans, s-a simtit coplesita de vastitatea spatiului ce trebuia amenajat.

“Nu mai amenajasem niciodata un apartament, iar toate spatiile in care locuisem inainte fusesera foarte mici”, povesteste aceasta pentru Laurel and Wolf.

Apartamentul in care s-a mutat este intr-una dintre primele cladiri de locuinte construite in SUA, astfel ca nu a avut probleme sa gaseasca un designer interesat s-o ajute.

Decoratoarea Lauren Messina a creat un spatiu inspirat din stilul clasic si sofisticat al proprietarei, folosind o parte din mobila existenta, la care a adaugat piese noi.

Lindsey si-a dorit ca livingul sa fie inspirat din stilul ei personal, dar sa nu fie nici prea feminin, astfel incat si prietenul ei sa se simta bine acolo.

Lauren a folosit o paleta de culori neutre, cu accente de albastru si verde, pentru a da livingului luminozitate.

Pentru a accentua tavanele inalte si lumina naturala, decoratoarea a folosit o oglinda mare, cu rama din fier, pe care a plasat-o pe consola din living, oferind incaperii echilibru si senzatia de spatiu marit.

In dining, masa a fost mutata in centrul camerei si s-au adaugat un covor albastru, un candelabru si ghivece cu flori, ce atarna din tavan in dreptul ferestrelor.

Dormitorul a beneficiat si el de atingerea magica a decoratoarei. Aceasta a adaugat noptiere si a folosit lenjerii luxoase pentru pat.

Nuantele de roz, bej si albastru sunt unite cu ajutorul accentelor aurii. Micile detalii precum vazele cu flori din semineu si tablourile sunt cele care fac diferenta intre un dormitor banal si unul cu adevarat stralucitor.

Sursa foto: Laurel and Wolf

 

 

Related posts

Holul poate fi un spațiu foarte prietenos

Adina Meyers

4 secrete de la japonezi, care te vor invata cum sa ai mai mult spatiu in casa

Adina Meyers

Stiai ca o saltea aleasa corect este absolut necesara pentru un somn odihnitor?

Adina Meyers