Amenajari Exterioare

Cele mai interesante obiecte pentru iluminat gradina

O gradina frumos aranjata ar trebui sa fie vizibila si noaptea, dar acest lucru nu este mereu facut. In acest caz, pentru noptile in care dorim sa aducem cateva raze de lumina in gradina noastra, putem opta pentru obiectele năstrușnice și inovatoare de la Bonami. 

Magazinele pentru accesorii de gradina te pot ajuta cu idei pentru aranjarea spatiul verde din curte si te pot ajuta cu idei si pentru iluminarea acestui loc special si folosit pe timpul verii.

Cu toate ca cei mai multi opteaza pentru iluminarea gradinilor cu ajutorul unor becuri normale, prietenii de la Bonami au selectat cateva metode inovative si interesante de a ne aduce un strop de lumina in gradina noastra.

Stilul gradinii pe care o avem

Unul element de baza al aranjamentelor de acest tip este atmosfera pe care vrei sa creezi in gradina ta. In functie de aceasta va trebui sa alegi si accesoriile. De exemplu, obiectele din lemn sunt foarte potrivite daca gradina si casa au un aer rustic. De efect sunt și căsuțele pentru păsări din lemn, cu design jucăuș. Puteti orna gradina cu o caruta sau o roaba din lemn pe care sa fie asezate flori, in mod traditional.

Pentru a da un aer modern gradinii, puteti alege obiecte decorative precum felinarele electrice cu panouri solare sau becurile economice care au aceeasi tehnologie.

Iar pentru un aer jucaus al gradinii, puteti alege un sirag luminos Best Season Glow. Ele au incorporate becuri de diferite culori, luminate la interior cu led-uri care consuma foarte putina energie electrica.

Foto: www.bonami.ro

Acum, ramane la decizia dumneavoastra daca veti alege un sirag luminos cu becuri de mai multe culori sau unul cu becuri de o singura culoare. Un lucru este cert: toate vor reusi sa va lumineze aleea sau mobilierul din gradina.

O alta alegere foarte interesanta esta varianta accesoriilor care se incarca de la soare si produc lumina pe timpul noptii. Ele sunt din sticla si pot sa-ti lumineze spatial verde intr-un stil colorat si interesant. Se pot gasi in diferite forme, iar la Bonami gasiti una dintre cele mai dragute variante, cea care imita pasarile colibri.

Foto: www.bonami.ro

Mai multe idei practice pentru iluminarea spatiilor verzi puteti vedea in galeria foto adaugata articolului.

Related posts

Si o locuinta deja amenajata poate fi redecorata rapid si inventiv

Adina Meyers

Cum iti amenajezi gradina, pentru a crea un spatiu perfect pentru relaxarea ta

Adina Meyers

Reamenajări în cheie modernă pentru trei grădini din Germania

Adina Meyers