LifeStyle

Calandrul Miele calca si cele mai dificile tesaturi, in cateva secunde

Daca v-ati saturat de orele in sir petrecute in fata mesei de calcat, Miele vine cu solutia ideala. Compania numarul unu in productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial va propune produsul perfect pentru ingrijirea rufelor: calandrul B995 D.

Calandrul este un derivat din gama profesionala si a fost special conceput pentru uzul casnic. Produsul Miele, singurul de acest tip din lume care ofera protectie pentru degete, este usor de utilizat de catre orice membru al familiei.

„Este un produs atipic pentru seria de electrocasnice pe care utilizatorii le au, in general, in casele lor. Calandrul B995 D a fost realizat cu scopul de a fi extrem de util si de a economisi timpul utilizatorilor. Este fiabil, are functii inteligente si datorita designului modern, dar minimalist, se potriveste in orice spatiu casnic”, declara Loredana Butnaru, Director de Vanzari Miele Romania.

Asadar, calandrul B 995D prezinta o serie de caracteristici special concepute pentru utilizatori. Are un tambur de 83 cm, putand fi folosit atat pentru a calca hainele, indiferent de dimensiunile acestora, cat si pentru a calca lenjeria de pat. De asemenea, capatul tamburului este liber, adaptabil oricarui tip de tesatura.

Calandrul mai dispune de cinci viteze de calcare, de o pedala pentru contactul electronic si de indicatori pentru rezervorul de apa (cu o capacitate de 0,9 litri), temperatura si abur. Mai mult, talpa activa este construita din aluminiu, iar husa sistemului poate fi schimbata.

O caracteristica aparte a produsului este legata de depozitare. Cum in fiecare casa spatiul este mereu limitat, calandrul B995 D este rabatabil, fiind conceput pentru a putea fi depozitat cu usurinta. Mai mult, poate fi transportat la fel de usor datorita rotilelor cu care este dotat.

Pe piata din Romania, mai exact in magazinele Miele din tara, dar si la partenerii avizati, calandrul Miele se gaseste la pretul de 6.850 de lei. 

Related posts

Mega show pregatit de Delia pentru petrecerea de Revelion!

Adina Meyers

Hidratarea dinamica ce asigura sanatatea si frumusetea pielii tale!

Adina Meyers

Laura Bretan, invitată specială în concertul lui Placido Domingo jr.

Adina Meyers