LifeStyle

Bonami​ ​împlinește​ ​un​ ​an​ ​alături​ ​de​ ​clienții​ ​din​ ​România

Luna octombrie marchează un an de când Bonami s-a lansat în România. Compania a înregistrat o creștere constantă în această perioadă, fiind pe cale să atingă cifra de afaceri de 3 milioane de euro, așa acum își propusese inițial. În fiecare lună cei peste 600.000 de clienți înregistrați sunt inspirați de campanii creative ce prezintă peste 15.000 de produse. 

Categoria de mobilier a crescut în ponderea produselor prezentate, momentan fiind disponibile aproximativ 15.000 de produse. Stocul s-a mărit și el de la 1400 de produse la 8000. Au fost îmbunătățite și condițiile de retur- de la 30 zile la 90 de zile, iar livrarea este acum gratuită pentru comenzi de peste 200 lei, față de 300 de lei inițial.

Bonami​ ​lansează​ ​aplicația​ ​mobilă

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor clienților săi, Bonami lansează luna aceasta aplicația mobilă, cu un meniu prietenos, ușor de folosit. Cei ce descarcă aplicația vor beneficia de mai multe avantaje: acces la promoții ce nu se regăsesc pe varianta desktop a siteului, 20 de lei cadou pentru prima comandă lansată din aplicație și 20 de lei cadou dacă recomandă aplicația prietenilor și aceștia comandă la rândul lor.

Promoție​ ​aniversară​ ​în​ ​21​ ​octombrie

Totodată, la împlinirea unui an de la lansare, Bonami le mulțumește tuturor clienților săi și le oferă în data de 21 octombrie o promoție aniversară de 20%​ ​reducere​ la toate produsele sale.

Related posts

Decorațiuni festive pentru masa de Revelion

Adina Meyers

Un celebru designer a fost băgat în faliment de pandemie! Și-a vândut vila somptuoasă

Adina Meyers

Cât îngrașă salata de boeuf, preferata românilor de Sărbători.

Adina Meyers