Home

Advertorial: Top 5 cele mai importante avantaje ale instalarii unei centrale termice in propria locuinta

Din ce in ce mai multe persoane renunta la sistemul centralizat de incalzire si opteaza pentru o centrala termica de apartament. Din punct de vedere economic, acestea sunt cele mai eficiente, avand un randament foarte bun. O centrala termica in propria locuinta te va scuti de foarte multe probleme si iti va aduce numeroase beneficii, atat din punct de vedere financiar, cat si al confortului.

Beneficii oferite de o centrala termica 

1. Economice. Din punct de vedere al costurilor, o centrala termica montata in propria locuinta te ajuta sa reduci costurile la intretinere, in comparatie cu situatiile in care esti conectat la reteaua centrala de termoficare. Avand o centrala termica proprie, nu mai trebuie sa platesti pentru pierderile din retea, cum se intampla cel mai adesea in astfel de cazuri.

2. Fiabile si usor de utilizat. Centralele termice de calitate, cum sunt cele oferite de Berluni, se preteaza pe toate tipurile de instalatie de incalzire, iar montajul este rapid si simplu. Centralele termice sunt usor de utilizat, cele mai moderne fiind incorporate cu telecomanda de control a temperaturii. Cu ajutorul tehnologiei performante, ai acces la sistemul de incalzire chiar si cand esti pe drum spre casa si vrei sa incalzesti inainte camerele.

3. Eficiente si cu un randament bun. Sunt avantajele pe care vrem sa le gasim la orice centrala termica: sa ne bucuram de caldura cu facturi mici de platit. Avand o centrala termica in propria locuinta, acest lucru este cat se poate de fezabil. Centralele termice au o capacitate foarte mare de a genera caldura in toata casa, avand un raport consum-rezultat foarte eficient. De regula, centralele termice au o capacitate de 12-50 kw. Pentru o eficienta maxima, sunt de recomandat centralele termice in condensatie, deoarece acestea recupereaza caldura din condens.

4. Control asupra temperaturii. Cum ar fi sa platesti exact cat doresti? Cu ajutorul centralei termice instalate in propria locuinta, poti regla temperatura pe care o doresti pentru fiecare incapere si chiar sa inchizi centrala termica atunci cand esti plecat de acasa. 

5. Confort sporit. Datorita sistemului de control (oprire-pornire) si de reglare a temperaturii, centralele termice sporesc gradul de confort din casa. Cine nu ar vrea sa aiba caldura in casa cat si cand vrea, indiferent de conditiile atmosferice de afara? Aceeasi problema o reprezinta si apa calda pe care vrem sa o avem indiferent de ora. O centrala termica iti va asigura apa calda non-stop, nefiind nevoit sa astepti ca aceasta saajunga si pana la etajul la care locuiesti.

Berluni ofera solutii avantajoase si fezabile oricarui tip de locuinta 

Indiferent ca locuiesti la casa sau la bloc, centralele termice sunt o alternativa eficienta si economica. Poti alege centrala termica in condensatie sau electrica, centrala termica pe lemne sau pe peleti, pentru ca magazinul online Berluni ofera solutii avantajoase si potrivite oricarui tip de instalatie. Cu cele mai moderne si inteligente sisteme, te vei bucura de confort la superlativ, chiar si atunci cand temperaturile de afara sunt sub 0 grade.

Sursa foto: www.alstoheat.co.uk

Related posts

Primul Show Fashion în format video din România

Adina Meyers

The tractor house turned into a restaurant

Adina Meyers

Home-staging-ul, tehnica de vânzare a apartamentelor de lux. Pregătirea și amenajarea proprietății

Adina Meyers