Case de vacanta

Acasa la Jessica Alba

Actrita Jessica Alba a navigat cu succes lumea filmului hollywoodian, domeniul afacerilor si putem spune ca exceleaza si pe frontul domestic.

Drept dovada sta minunata sa locuinta din Los Angeles, pe care o imparte cu sotul Cash Warren si fiicele lor Honor, in varsta de 7 ani, si Haven, in varsta de 4 ani.

Jessica si-a decorat casa cu mult bun gust si cu grija pentru natura. Veti intalni aici mobilier din lemn masiv, mini-gradini verticale si o evidenta pasiune pentru tipare si modele geometrice.

Asa cum au descoperit jurnalistii de la Better Homes and Gardens cand au intervievat-o pentru numarul din februarie al revistei, Jessica Alba este o mama care lucreaza si care stie sa gaseasca un echilibru intre programul incarcat si un stil de viata sanatos.

Va propunem sa aruncati o privire prin locuinta ei luminoasa, iar pentru a citi interviul, vizitati Better Homes and Gardens.

Sursa foto: Better Homes and Gardens

 

 

 

 

Related posts

Din ce este compus un sistem de panouri fotovoltaice

Adina Meyers

Acasa la familia Turcu-Brancu

Adina Meyers

Despre ”Limbajul Florilor”, colecția de bijuterii dedicată iubirilor ascunse semnată de un împătimit al naturii, designerul de ” fine jewellery”, Aex Monroe

Adina Meyers