LifeStyle

A patra clinica Doctor Leahu

Lansarea celei de-a patra clinici Dr. Leahu a avut loc in prezenta a peste 100 de vedete tv, oameni de afaceri,  jurnaliști, bloggeri și medici ce au fost prezenți in cadrul unui eveniment care a pus în prim plan prezentarea tehnologiilor performante din stomatologie care vin în sprijinul pacienților si in special in sprijinul oamenilor ocupati, mereu pe fuga, ce isi doresc un tratament stomalogic de calitate si un timp de executie cat mai comprimat.

Pentru a venii in sprijinul acestor necesitati de natura calitate vs. timp, noua Clinică DR. Leahu Caramfil este singurul centru din Romania acreditat de Biotechnology Institute pentru folosirea tehnologiei revoluționare PRGF Endoret de vindecare rapidă a pacientului cu ajutorul propriului sânge, prin intermediul proprietatilor regeneratoare ale plasmei. De asemenea, recunoașterea ca Centru de Excelență a venit și din partea Bredent Medical pentru tehnologia fast&fixed, sistem de  restaurare a întregii danturi în 24 de ore, dar și din partea SIRONA pentru folosirea tehnologiei CEREC CAD/CAM prin care se realizează coroane si fațete dentare din ceramică integrală  într-o oră .

Astfel, Clinica Dr.Leahu Caramfil este singura clinică din Europa cu trei centre de excelență.

DR. IONUȚ LEAHU, owner and CEO: Imi doresc să ducem excelența în tratarea pacientului și dincolo de granițele țării. Avem echipă, avem tehnologie și vom continua să creștem relații noi cu pacienții.

Sub deviza Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat,  Clinica Dr. Leahu Caramfil este dedicată oamenilor ocupați. Traim în secolul vitezei, si de foarte multe ori, sănătatea este pusă pe ultimul plan. Dar dacă nu mai este nevoie să facem acest lucru? Dacă o bună sănătate orală vine la pachet cu timp câștigat pentru tine și familia sau prietenii tăi?

DR. IONUȚ LEAHU, owner&CEO: Ce înseamnă deschiderea celei de-a patra clinici? Înseamnă să ducem stomatologia la un alt nivel.  Un nivel bazat pe performanță, tehnologie, empatie, respect, pasiune și viitor. Noua clinică oferă servicii medicale integrate, iar calitatea actului medical este garantată de către o echipă formată din medici de elită ce vor oferi servicii medicale de excepţie, caracterizate prin promptitudine şi profesionalism, precum şi de aparatura medicală de ultimă generaţie.

NOUA Clinică Dr. Leahu Caramfil  pune la dispoziția pacienților 8 săli de tratament, 2 Săli de planificare digitală și un centru de imagistică 3D digital.

Peste 1, 5 milioane de euro a fost valoarea investițiilor realizate de Clinicile Dr. Leahu pentru noul sediu din nordul Capitalei. Cea de-a patra clinică dentară   Dr. Leahu Caramfil  iși are sediul pe Str. Nicolae Caramfil 41, într-o cladire cu  o  suprafață de peste 900 de mp   și, ca și in celelalte 3 clinici din rețea, și aici pacienții beneficiază   de  cele mai noi și revoluționare echipamente și tehnologii existente în piața serviciilor de stomatologie  din lume.

Dr. IONUȚ LEAHU, owner&CEO: Pacienții nostri merită tratamente de cea mai bună calitate la un preț corect. Ceea ce este considerat astăzi lux  trebuie să devină normalitate. Ne propunem să fim clinicile stomatologice care oferă sănătate reală pentru orice buget. Vom fi pe primul loc atunci când 51% din oamenii care merg la dentist se vor trata în cadrul clinicilor Dr. Leahu.

Related posts

Durerea pelvina – cauze pe care femeile nu trebuie sa le ignore (P)

Adina Meyers

Promotie de pana la 80% la corpurile de iluminat prezentate pe www.leds-c4.ro

Adina Meyers

Trandafirii urcatori dau o noua fata casei tale

Adina Meyers