Data viitoare cand mai treceti pe langa un targ de vechituri (sau – hai sa recunoastem – cand faceti ordine prin gospodarie) ati putea avea noroc. Obiecte precum roabe prafuite, scari subrede sau mese vechi de calcat ar putea fi exact piesele-cheie ce lipsesc din decorul caselor voastre!

Va explicam imediat. In galeria foto veti vedea 9 moduri noi, indraznete, de a decora cu obiecte vechi.

1. Suporturile pentru paine prajita ca organizatoare de hartii

Suporturile vintage pentru painea prajita revin in atentie pentru a indeplini o functie diferita. Spatiile ce gazduiau odinioara feliile de paine sunt perfecte pentru organizarea corespondentei. In plus, sunt foarte dragute!

2. Covoarele ca opere de arta

Nu ai nevoie de o tesatura scumpa pentru a fi in pas cu noile tendinte din arta textila. Pentru un efect similar, incearca sa atarni un covoras. Bonus: poti oricand sa-l refolosesti pe podea.

3. Roabe ca racitoare

Data viitoare cand dai o petrecere in gradina, umple o roaba cu gheata si pune acolo bauturile pentru invitati. Sigur, asta functioneaza doar vara! Pe timp de iarna, roaba poate servi, de exemplu, drept suport pentru ghivecele cu flori.

4. Scara ca suport de pantofi

Am vazut scari folosite pentru orice, de la suport pentru prosoape, la rafturi pentru carti, dar dependenta de pantofi din noi ne impinge sa apreciem mai mult aceasta varianta.

5. Ceainice ca vaze

Buchetele frumoase arata bine in orice, dar e ceva foarte cochet si intim in a folosi un ceainic pe post de vaza. Arata minunat mai ales in decorul de toamna-iarna.

6. Biblioteci ca baruri

Daca nu ai un bar in casa, nu-i bai, poti folosi biblioteca in acest scop. E loc suficient si pentru pahare, si pentru sticle!

7. Mese de calcat ca mese obisnuite

Mesele vintage de calcat sunt foarte bune pentru a obtine o masa in plus la un bufet, cu conditia sa fie din lemn. Basca faptul ca le poti plia cand nu mai ai nevoie de ele.

8. Scaune ca noptiere

Stii scaunele acelea vechi pe care le-ai dosit in pod? Le poti scoate si refolosi ca alternativa indrazneata la noptiera.

9. Paturi pliante ca masute de cafea

Interesanta ideea, nu? La nevoie, patul pliant poate fi folosit si ca banca, atunci cand aveti nevoie de un loc in plus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Pereții despărțitori din gips carton: avantaje

Adina Meyers

Cum amenajezi camera copilului in 3 pasi simpli

Adina Meyers

Cum putem pastra autentice casele traditionale din Transilvania?

Adina Meyers