Home

7 sfaturi practice pentru casa ta

Casa noastra reprezinta oglinda personalitatii noastre, dar si locul unde petrecem o mare parte din timpul liber. Locuinta trebuie sa fie un spatiu al relaxarii, confortului si bunei dispozitii pentru petrecerea unui timp cat mai calitativ impreuna cu cei dragi noua.

Sfaturile urmatoare vin in intampinarea nevoii de a-ti transforma casa intr-un loc cat mai placut, o oaza de buna dispozitie.  Sfaturile urmatoare iti ofera o indrumare pentru a schimba atmosfera din caminul tau.

1. Scapa de obiectele vechi, cele pe care nu le mai folosesti. Pe langa spatiul pe care il ocupa, o camera incarcata de obiecte ne diminueaza productivitatea si libertatea de miscare. Fa-ti de cel putin doua ori pe an curatenie in lucruri. Cele pe care nu le consideri necesare sau nu le mai folosesti, doneaza-le sau arunca-le.

2. Plantele. Acestea sunt importante pentru oxigenul pe care il furnizeaza in spatiul pe care il ocupa, dar si pentru energia pe care o emana. Sunt oaze de conectare cu natura si detensionare.

3. Aeriseste zilnic camerele. Mai ales dormitorul. Aerul curat omoara bacteriile si improspateaza atmosfera.

4. Pentru relaxare poti folosi lumanari parfumate si betisoare cu arome diferite. Incepand cu menta si terminand cu flori. Acestea ofera in functie de aroma, relaxare, o doza in plus de concentrare sau pur si simplu un miros placut.

5. Poze si portrete. Sunt o modalitate de a-ti aminti de persoanele dragi tie, sau de momentele frumoase petrecute impreuna.

6. Pastreaza ordinea in jurul tau. Un loc deranjat unde nu gasesti nimic, genereaza anxietate si iti influenteaza dispozitia.

7. Un semineu este atat o sursa de caldura, cat si un element de decor adaptat tonului incaperii. Imaginea focului arzand si caldura emanata de semineu, iti aduc aminte de focul din casa bunicilor si atmosfera de odinioara.

Doresti un semineu in Bucuresti? In functie de preferintele tale, spatiul de care dispui si buget, noi te ajutam sa alegi cea mai buna varianta pentru tine. Magazinul nostru include o gama larga de produse: focare, sobe pe lemne, termoseminee, cosuri de fum si alte accesorii pentru semineul tau.

Pefoc.ro – Noi facem tot, tu pui pe foc!

Related posts

Trucuri decorative pentru locuința ta

Adina Meyers

Omnires – colecția Contour de Paulina Shacalis

Adina Meyers

Cum alegem vopseaua de interior

Adina Meyers