Home

33 de idei practice pentru depozitarea incaltarilor in casa

Orice persoana care are mai multe perechi de incaltaminte s-a intalnit cel putin o data cu problema aranjarii acestor perechi. Pentru acest lucru, puteti folosi numeroase trucuri de aranjare a perechilor de incaltaminte.

De la buzunare special facute pe perete la rafturi suprapuse pentru incaltaminte, de la umerase indoite la tuburi de carton, toate pot fi folosite pentru depozitarea pantofilor, a adidasilor sau a sandalelor.

Spatiul de depozitare este o problema des intalnita atunci cand vrem sa ne aranjam incaltaminte. Acest lucru este accentuat de faptul ca, in Romania, datorita anotimpurilor ploioase, este necesar sa avem mai multe tipuri de incaltaminte de sezon.

Un sfat foarte bun pentru a beneficia din plin de spatiu (chiar daca este mic) este alternarea pozitiei pantofilor. Asezand un pantof cu varful in jos, iar deasupra sa, unul cu varful in sus, poti profita de orice spatiu.

O alta metoda este depozitarea incaltarilor in debara, pe cutii de lemn, in tuburi de carton sau agitate pe diferite spatii facute din lemn, plastic sau alte materiale.

Un cuier vechi poate fi pus la intrarea in casa, jos, iar perechile de adidasi pot fi agatate acolo.

Sursa Foto: Home Decor

Related posts

„Litoralul pentru toți”, cazare la mare de la 45 de lei pe noapte

Adina Meyers

An old wooden shed was transformed into a beautiful chalet

Adina Meyers

Sfaturi pentru alegerea parchetului laminat

Adina Meyers