LifeStyle

(P) KLUDI aduce noutati de exceptie la targul ISH de la Frankfurt

Inalta calitate, utilizarea intuitivă și designul sofisticat sunt caracteristicile definitorii ale bateriilor KLUDI. Ascultand cu atenție nevoile și așteptările clientilor, compania continuă să îmbunătățească gama de produse. Cele mai recente soluții oferite de KLUDI, adaptate la un stil de viață modern și îndeplinirea tuturor așteptărilor, au fost prezentate la cel mai mare eveniment din industria internațională – ISH la Frankfurt.

Bazându-se pe precizia germană și aproape un secol de experiență, KLUDI oferă o multitudine de soluții inovatoare, care au ajutat la pozitionarea companiei drept un producător de elita pentru baterii de baie și bucătărie. În același timp, oferta companiei promovează un design excelent, după cum s-a demonstrat de-a lungul anilor prin numeroase premii internaționale – inclusiv X Award Plus, Premiul pentru inovație pentru interior și Premiul iF Product Design. Modelele noi create de KLUDI pentru 2017 sunt răspunsul la noile nevoi ale pieței. Produsele prezentate vor fi apreciate de clienții care caută baterii caracterizate de un design sofisticat, de înaltă calitate și prețuri accesibile.

KLUDI AMEO – atingerea luxului

O nouă gamă de baterii pentru baie se distinge prin designul unic – KLUDI AMEO – va fi dezvăluit în timpul ISH 2017. Design-ul, reflectând tendințele actuale în design interior, întruchipează principiile soft purismului. Combinația dintre o forma simpla cu linii rotunjite ale corpului și ale mânerului, completate de coerența proiectării între întreaga gamă de produse, creează o oportunitate deosebită pentru oricine ce proiecteaza o baie de lux. Cu toate acestea, designul unic nu este singurul avantaj al noii linii. Bateriile sunt disponibile într-o gamă largă de înălțimi, opțiuni de montare și funcții ergonomice. Varietățile de soluții care asigura utilizarea în condiții de siguranță, economic și confortabil, precum și un preț accesibil, fac din aceasta o gamă impecabila.

Mai mult decat un dus

Parele de dus KLUDI A-QA 1S și KLUDI A-QA 2S sunt o referinta pentru clienții care doresc să beneficieze de un masaj de relaxare în propria locuinta. Datorită construcției sale inovatoare, a dimensiunii la scară mărită, a design-ului unic și a posibilitatatii de a comuta între un flux lin sau cu volum, utilizatorii isi vor îndeplini visul de a avea un duș energizant și relaxant. Cunoscătorii design-ului extravagant vor aprecia, de asemenea, noul A-QA super-slim sau capul de duș rotund, care are 400 mm și numai 8 mm grosime. SISTEMUL DE DUS DUAL KLUDI LOGO este un alt produs interesant pentru clienții care preferă dusurile. Unul dintre produsele cele mai de succes din gama KLUDI – o combinație de cap de duș și un duș de mână – va veni de la KLUDI LOGO gama de produse accesibile. Marcajele clare laterale, marcajele clare de apă rece și caldă și un termostat va asigura toate o experiență de duș în condiții de siguranță și confort.

Spargerea tiparelor

O altă alegere îndrăzneață gândită de Kludi sunt bateriile albe. Gama de produse KLUDI LOGO NEO – disponibila anterior doar cu un finisaj cromat – va fi acum lansata si în varianta albă. KLUDI LOGO NEO WHITE este o propunere pentru clienții care apreciază calitatea și designul remarcabil la un pret accesibil.

KLUDI va adăuga, de asemenea, o noua baterie incastrata în varianta alba la gama de produse KLUDI BALANCE. Acest lucru nu a implicat doar suprafața bateriei, ci, de asemenea, designul – atât pipa, cat și mânerul au fost plasate pe o rozetă, care a dat naștere unei forme moderne și interesante. "Bateriile si accesoriile în culori unice sunt din ce în ce în ce mai populare. Din ce in ce mai mult, ele servesc ca elemente sofisticate in baile moderne – domina atat albul, cat și culorile închise", au conchis designerii care lucreaza pentru Kludi. Compania s-a asigurat, de asemenea, că proiectarea este in stransa legatura cu una dintre cele mai importante cerințe ale timpurilor noastre – eficienta și economisirea apei. Toate bateriile au fost echipate cu un aerator eco s-pointer, care permite utilizatorilor să regleze fluxul de apă in functie de forma lavoarului, reducând în același timp debitul de apă la 6l / min, dar avand o presiune mai mare a apei.

Inovațiile din acest an prezentate de KLUDI cuprind un spectru larg de produse create ca răspuns la nevoile și așteptările clienților. Noul și exclusivul KLUDI AMEO va fi o surpriza placuta pentru clienti. În același timp, ei vor putea să aleagă dintre produse suplimentare sau modificate ale gamelor deja cunoscute. KLUDI aduce întotdeauna în prim-plan inovatia și adopta cele mai noi tendinte in design.

 

 

 

 

 

Related posts

La Redoute lanseaza catalogul colectiei toamna-iarna 2010-2011

Adina Meyers

Inovatie in bucatarie cu tehnologia ActiFry de la Tefal

Adina Meyers

Turiştii români şi-au reluat sejururile în Grecia și Bulgaria

Adina Meyers