Casa de film
Cata
Contacteaza
Post date: 05.01.2010
cu 8 luni in urma
Nu de putine ori am ne-am uitat la filme cu interes atat pentru a vedea ce mai fac personajele noastre favorite cat si pentru coloana sonora sau decoruri de vis. Casamea.ro iti propune sa ne descrii casa personajului favorit dintr-un film. Poate fi grota lui Batman sau apartamentul lui Carrie Bradshaw din "Sex and the City". Cea mai frumoasa descriere va fi premiata cu DVD-ul "Departe de Campia in Flacari" cu Charlize Theron si Kim Basinger. Mai multe informatii gasiti in pagina de concursuri a siteului.
ella
Post date: 09.01.2010
cu 8 luni in urma
Mie personal mi-a placut dressingul lui Carrie din sex and the city. este vorba de acea camera imensa din apartamentul unde urma sa se mute cu Ms. Big, dupa casatorie. Incaperea aceea o visez si acum, si daca ar fi sa-mi fac casa, cu siguranta o sa-mi fac un dressing ca ala.
Casa care mi-a placut cel mai mult este de fapt un apartament din "Surviving Christmas" cu Ben Affleck si Christina Applegate. Ultramodern, spatios, dar rece si gol. Asta este si morala filmului: chiar daca ai o caruta de bani, o casa impresionanta, nu poti cumpara o familie.
mirela24
Contacteaza
Post date: 11.01.2010
cu 8 luni in urma
Mie mi-a placut casa din filmul Friends.Si acum imi mai aduc aminte de dulapul albastru pana in tavan cu felul de vaze si accesorii in ele, de peretii mov, de frigiderul plin de magnetei si carnetele de notite si de canapeaua alba.Nu era o casa moderna ci chiar uneori dadea impresia de aglomeratie pentru ca erau foarte multe lucruri in ea, dar parea familiara si fiecare lucru parea ca sa potriveste in acea "dezordine".
adryan
Contacteaza
Post date: 11.01.2010
cu 8 luni in urma
Cea mai frumoasa casa din film... cred ca sunt multe care mi-au atras atentia, cand eram copil, visam la o casa ca in "Dallas"- Southfolk Ranch, apoi mi-a placut si casa din "Singur acasa-1", dar cel mai mult mi-a captat atentia casa din " Casa de sticla", o adevarata opera de arta avangardista, in care toti peretii erau din sticla (termopan) si avea niste dotari high-tech de ultima generatie.
ALLYNA80
Contacteaza
Post date: 13.01.2010
cu 8 luni in urma
The lake house este o casa cu vedere spre lac, un refugiu proiectat artistic si cu mult spatiu, cu ferestre largi care ofereau privelistea unui lac placid. Frumusetea casei rezida si din amplasamentul inspirat, langa lac si din ospitalitatea, luminozitatea si simplitatea arhitecturala. Este o casa din lemn, simpla, dar foarte primitoare, care ispira liniste si relaxare.
Cata
Contacteaza
Post date: 18.01.2010
cu 8 luni in urma
Castigatorul concursului este utilizatorul cu pseudonimul inregistrat "adryan" - va rog sa urmati indicatiile din pagina de concursuri DVD - "Departe de campia in flacari" pentru a intra in posesia premiului. Felicitari.
adryan
Contacteaza
Post date: 20.01.2010
cu 8 luni in urma
Multumesc foarte mult pentru premiul acordat. Deja am trimis mail-ul de confirmare.
Nume:
E-mail:
(obligatoriu)
(obligatoriu - nu va fi publicat)
Website:
(optional)
Comentariu:
Statistici
Au fost postate 446 mesaje
Forumul are 3071 membri
Ultimul inscris este copertinedarla
Utilizatori activi

Nu exista produse
de la 498 RON
de la 350 RON
de la 10209 RON
de la 21558 RON
de la 528 RON
de la 12000 RON
de la 8 RON
de la 71 RON
de la 626 RON
de la 0 RON
de la 444 RON
de la 20000 RON
de la 9 RON
de la 0 RON

... wenge este o esenta tropicala, un lemn exotic tare si nobil?

concurs-abonamente-reviste.jpg

concurs-domus-cadouri.jpg