Cel mai puternic motoferăstrău destinat pomiculturii

30 septembrie 2016 , 5228 afisari

STIHL a lansat pe piața din România cel mai puternic motoferăstrău destinat lucrărilor de pomicultură. Cu 2,4 CP și o greutate de  3,7 kg, motoferăstrăul MS 201 TC-M a fost conceput de inginerii STIHL pentru îngrijirea copacilor, astfel că sistemul de acționare a motorului a fost poziționat deasupra acestuia, și nu în spate, așa cum se întâmplă la motoferăstraiele clasice. Această caracteristică îl face să fie mai mic, mai compact și să aibă o mai bună ergonomie, față de o unealtă care nu este destinată pomiculturii.

Denumirea motoferăstrăului MS 201 TC-M pare complicată tocmai pentru că reprezintă o tehnologie complicată, de vârf. Și asta pentru că acest echipament a fost dotat cu un computer, prin tehnologia M-Tronic, ce face ca motorul să aibă o putere optimă încă din primele secunde de la pornire. Mai mult, tehnologia motorului 2-MIX este una ultramodernă, care reduce considerabil consumul dar și noxele în atmosferă. În plus, motoferăstrăul are un nivel redus de zgomot tocmai pentru a putea fi folosit în parcuri sau la îngrijirea copacilor dintre blocuri, fără a deranja locatarii.

Conceput cu o șină mică de 35 de cm, MS 201 TC-M devine astfel opțiunea ideală pentru operațiunile de retezare a crengilor și pentru scurtările de coroană ale copacilor. Fiabilitatea acestei motounelte profesionale o face să devină practic un must have pentru orice pomicultor sau firmă de amenajare de spații verzi. Pentru profesioniștii mai puțin pretențioși, STIHL a construit o variantă și mai compactă, de doar 3,3 kg, însă cu 1,8 CP și fără opțiunea M-Tronic. Este vorba de MS 193 T, lansat pe piață anul trecut și considerat de specialiști ideal pentru lucrările la înălțime. 

Comentarii

 • ikyknp

  30 noiembrie 2016 4:50

  hzN6NI qvwgcnjfkfpm, url=httpzfbsmhnqnnoj.comzfbsmhnqnnojurl, link=httpdntqbpqwvhzq.comdntqbpqwvhzqlink, httperysmcaqvbkf.com

  raspunde comentariului
 • costica pacuraru

  01 octombrie 2016 12:46

  Căutam operatoroperatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul INFORMAȚII pe adresa pacurarucostica1963gmail com httpbit.ly29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

  raspunde comentariului

Newsletter