Mix de stiluri intr-o casa englezeasca

16 martie 2016 , 768 afisari

Desi reprezinta o constructie noua, aceasta casa, situata in West Sussex, Anglia, integreaza elemente traditionale, care ii ofera acel sarm country, si accente marine in culori neutre, care compun o atmosfera de vacanta.

Citește si: Cum arată casa care l-a făcut celebru pe Robin Williams

Farmecul locuintei este dat de modul in care aceste elemente traditionale sunt asociate cu cele de inspiratie marina, fapt care se remarca inca de la intrare. Holul are caracteristici propii: eclectic, luminos, aerisit si plin de caracter. Spatiul de sub scara a fost valorificat prin instalarea unei banci cu aspect antic, foarte utila atunci cand vrei sa te incalti/descalti. Masuta de vizavi transmite, de asemenea, acea senzatie de moda veche. In schimb, scara si balustrada sunt albe, luminoase si realizate in stilul celor din casele aflate pe zonele de coasta.

Livingul te intampina cu o zona de relaxare, cu podea din ardezie, arzator din lemn si cateva piese de mobilier de sedere. In continuarea acesteia se afla zona de socializare, amenajata, de asemenea, cu multe elemente si texturi naturale. Peretele acoperit cu panouri din lemn vopsite in alb face trimitere la decorurile marine.

Citește si: Decor de toamnă într-o căsuţă simpatică în stil cottage

Bucataria si diningul sunt captivante prin mobilierul realizat in stil rustic. Masa mare de dining este vedeta amenajarii si reprezinta punctul de intalnire a unei familii numeroase. Aceste doua functiuni se afla in plan deschis.

Citește si: Shabby-chic în centrul Bucureştilor

Dormitoarele imbina, de asemenea, elemente rustice si de inspiratie marina. Acestea sunt finisate cu materiale naturale si amenajate in tonuri neutre. Toate induc stari de liniste, calm si relaxare.

Citește si: Căsuţă de oaspeţi cu aer de vacanţă

Citește si: Câteva nopţi poţi trăi ca într-o poveste

Baia este amenajata simplu, insa contine un element unic, si anume cada din metal care ofera incaperii un aer opulent.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Citește si: Proiect de vilă: P+M, 215 mp

Comentarii

Newsletter