Melanj de nuante pastelate intr-o casa de familie

18 ianuarie 2016 , 922 afisari

Aceasta casa semidecomandata in stil victorian se afla in nordul Londrei si apartine unei familii cu doi copii. Pentru a obtine mai mult confort si un plus de functionalitate, proprietarii au recurs la extinderea sa.

In 2006, atunci cand au achizitionat proprietatea, spatiul interior era inghesuit si neincapator pentru o familie formata din patru membri. Proprietarii i-au intrezarit potentialul si au reusit sa o mareasca si sa o reamenajeze.

Citeste si: Casa in stil victorian

Zona de zi beneficiaza de spatii de relaxare, de dining si zona de gatit. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara extinderea locuintei pe latura din spate (in spatele casei). Atat zona de zi, cat si cea de noapte capteaza atentia prin simfonia de pasteluri care compun decoruri echilibrate si relaxante.

Proprietarii au inlocuit mobilierul de bucatarie cu unitati independente deoarece acestea ii ofera incaperii un aspect mai flexibil. Apoi au adaugat mese de lucru din lemn si panouri laterale. Pe peretele liber au montat un cuier lung, util pentru pastrarea a numeroase lucruri, de la esarfe si pana la saci.

Citeste si: Design romantic intr-o locuinta de inspiratie Victoriana

Mobilierul cu design delicat si combinatiile de pasteluri transforma aceasta casa intr-o locuinta de familie adorabila si intima.

Comentarii

  • apfpghpjl

    19 octombrie 2016 5:00

    83A5dB gddtveinjpqc, url=httpllwzxbuwrixm.comllwzxbuwrixmurl, link=httptynujxdcejle.comtynujxdcejlelink, httpoczlytmcklmm.com

    raspunde comentariului

Newsletter