Casa fascinanta amenajata in stil rustic

17 martie 2016 , 1511 afisari

Daca ti-ai propune sa te desprinzi de agitatia orasului si sa alegi un loc in care sa te deconectezi, fara indoiala, ti-ar surade o casa precum cea din imagini.

Citește si: Casa de vacanţă a lui Brigitte Bardot - o definiţie a grandorii

Amplasata foarte bine in mijlocul naturii, printre dealuri, vai si ape curgatoare, aceasta bijuterie arhitecturala te intampina cu farmecul ei aparte. Exteriorul in stil rustic pare sa reprezinte introducerea in decorul interior care reproduce fidel atmosfera specifica a caselor rurale.

In living, materialele naturale precum piatra si lemnul se contopesc cu restul finisajelor cum aspect brut. Grinzile din lemn si soba cu lemne sunt ca niste piese dintr-un puzzle care completeaza armonios ansambul.

Citește si: Cum a fost renovat un apartament mic şi vechi pentru o familie în creştere

Dormitoarele amenajate in stil rustic frantuzesc induc stari pozitive, de calm, liniste si pace. Baile beneficiaza de toate dotarile necesare. Ba mai mult, exista si un dus cald in hambar.

Chiar daca arhitectura exterioara si decorul interior sunt realizate in stil rustic, locuinta este echipata cu spatii de relaxare, de entertainment (sala de jocuri, cada cu hidromasaj) si electrocasnice moderne (frigider, cuptor cu microunde etc.).

Superba constructie se afla in Denbighshire, North Wales, in apropierea orasului istoric Ruthin. Vestea buna este ca resedinta poate fi inchiriata.

Citește si: Casă rustică amenajată cu multe obiecte din materiale reciclate

Daca te-ai indragostit de ea, acceseaza galeria foto pentru a vizualiza mai multe imagini. Punem pariu ca te vei indragosti si mai tare.

Citește si: Casa Brânduşa - o locuinţă ecologică românească realizată din pământ, piatră şi lemn

Sursa foto: www.uniquehomestays.com

Comentarii

 • liazuna

  20 iunie 2016 17:27

  e4yDRs mxcvwimxqlnr, url=httptcckhjplcirx.comtcckhjplcirxurl, link=httpvpsgxnsdbfef.comvpsgxnsdbfeflink, httplcivyugeuzdh.com

  raspunde comentariului
 • lionweizieu

  28 mai 2016 21:55

  f23Q47 oxnwzdfypxxg, url=httptwhrpsiwolpz.comtwhrpsiwolpzurl, link=httpuyihrkpgsfwr.comuyihrkpgsfwrlink, httpxvkgaibdtnfm.com

  raspunde comentariului

Newsletter