Casa de tara cocheta pentru o familie cu copii

20 ianuarie 2016 , 1985 afisari

Aceasta resedinta simpatica se afla intr-un catun din regiunea Devon, Anglia, si apartine unui cuplu cu doi copii mici.

Casa a fost cumparata in 2011 de actualii proprietari - sotia conduce o afacere, iar sotul este fondatorul unei companii de imbracaminte, iar in urmatorii ani a urmat un proces temeinic de reamenajare a sa.

Citeste si: O casa de tara autentica

Cuceriti de frumusetea locului, tanarul cuplu a urmarit sa creeze un interior tipic rural. Toti peretii interiori au fost zugraviti in alb, iar schema cromatica a celor mai multe camere se compune din albastru si alb.

Astfel, intreaga amenajare curge frumos si pastreaza un aspect luminos si aerisit. Procesul de decorare a mers de la sine si s-a desfasurat pe o perioada lunga. Proprietarii au cumparat elementele de decor intr-un ritm lent deoarece si-au dorit sa achizitioneze mai degraba lucruri care le plac decat lucruri care le sunt necesare.

Citeste si: Casa de tara amenajata in stil shabby chic

Altfel spus, latura estetica si gusturile personale au fost in prim plan pe tot parcursul amenajarii. Accesorii vintage stau alaturi de obiecte moderne, impreuna aducand o atingere eclectica in decor.

Va invitam sa admirati imaginile si sa va inspirati!

Comentarii

 • upjtlhbd

  26 octombrie 2016 8:07

  QqX96w yvizsvikrohq, url=httpvybkcxmukhzl.comvybkcxmukhzlurl, link=httpvonzeizmgper.comvonzeizmgperlink, httprtenqeutzxoc.com

  raspunde comentariului
 • JimmiXzS

  15 octombrie 2016 2:12

  Z6hRyu httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • JimmiXzS

  15 octombrie 2016 1:37

  DetCHQ httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • mrdtyaono

  09 octombrie 2016 20:23

  dbeh9j lglriufqonnf, url=httpgxkjtxisxkct.comgxkjtxisxkcturl, link=httpiymagfunyzvp.comiymagfunyzvplink, httptggfycedwrjd.com

  raspunde comentariului
 • JimmiXS

  09 august 2016 23:39

  5b8Xj3 httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • Tania

  21 ianuarie 2016 18:45

  Bani nelimitat si repede! Real! Este timpul sa-ti asiguri viitorul, cu acest ghid pas cu pas al prosperitatii pe termen lung! Profita si tu de programul nostru de castiguri suplimentare in timpul liber, asa cum multi alti oameni au facut-o deja si sunt extrem de multumiti! Incepe acum, cat mai e timp! Rezolva-ti repede problemele cu banii! Cauta-ne de urgenta la adresa de email bb_tatianayahoo.it

  raspunde comentariului
 • sibnet

  21 ianuarie 2016 10:51

  In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet usa.com.Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.

  raspunde comentariului

Newsletter