Casa contemporana cu arhitectura frumoasa si interior luminos

20 iunie 2016 , 2928 afisari

Aceasta resedinta contemporana a fost proiectata si amenajata partial de firma de arhitectura Stern & Bucek pentru o familie numeroasa ce face parte din doua generatii.

Citește si: Casă la curte construită într-o localitate pitorească

Exteriorul casei se remarca prin aspectul sau foarte bine consolidat, dar care nu domina in intregime peisajul exterior datorita perimetrului cu siruri de copaci, care filtreaza lumina soarelui si care se reflecta pe suprafetele din caramida.

In timp ce fatada dinspre strada are un aspect monolitic si impunator, interiorul spatios dezvaluie ferestre generoase cu vederi mari catre cele trei curti private ale proprietatii. Curtile interioare ofera familiei si musafirilor locuri de relaxare, de socializare, dar si multa intimitate.

Citește si: Casă românească superbă, cu detalii de inspiraţie mediteraneană

La exterior, exista o impletire armonioasa si eleganta de materiale si texturi: suprafete placate cu lemn pentru un aspect natural si viu, suprafete din caramida si accente de beton. Pomii si suprafetele verzi contribuie in egala masura la estetica exteriorului. Desigur, la o casa de o asemenea anvergura nu putea lipsi piscina, care, surprinzator nu e foarte mare, ci foarte bine pozitionata.

Citește si: În Corbeanca: o casă care oferă confort și multă liniște

Interiorul indeplineste cu brio cerintele de confort si functionalitate ale fiecarui rezident. Acesta contine si un numar de spatii mixte care ofera distinctie acestei locuinte. Incaperile sunt amenajate sumar, invitand imaginatia utilizatorilor sa umple „restul de panza goala”.

Pentru a vizualiza imagini cu interiorul, accesati galeria foto.

Citește si: În Mogoșoaia: casă de vacanță transformată în reședință permanentă

 

 

Comentarii

 • costica

  21 iunie 2016 8:58

  Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de emailpacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului
 • ahfpnefoy

  31 mai 2016 23:29

  dZ9tAX fftjmtvirvvz, url=httpayttmmylugmp.comayttmmylugmpurl, link=httproiqzrfnukwa.comroiqzrfnukwalink, httpyvozteixebng.com

  raspunde comentariului

Newsletter