Casa contemporana cu arhitectura frumoasa si interior luminos

23 martie 2016 , 1350 afisari

Aceasta resedinta contemporana a fost proiectata si amenajata partial de firma de arhitectura Stern & Bucek pentru o familie numeroasa ce face parte din doua generatii.

Citește si: Culori vibrante intr-un apartament open-space

Exteriorul casei se remarca prin aspectul sau foarte bine consolidat, dar care nu domina in intregime peisajul exterior datorita perimetrului cu siruri de copaci, care filtreaza lumina soarelui si care se reflecta pe suprafetele din caramida.

In timp ce fatada dinspre strada are un aspect monolitic si impunator, interiorul spatios dezvaluie ferestre generoase cu vederi mari catre cele trei curti private ale proprietatii. Curtile interioare ofera familiei si musafirilor locuri de relaxare, de socializare, dar si multa intimitate.

Citește si: Casa lui Leonardo DiCaprio din Malibu

La exterior, exista o impletire armonioasa si eleganta de materiale si texturi: suprafete placate cu lemn pentru un aspect natural si viu, suprafete din caramida si accente de beton. Pomii si suprafetele verzi contribuie in egala masura la estetica exteriorului. Desigur, la o casa de o asemenea anvergura nu putea lipsi piscina, care, surprinzator nu e foarte mare, ci foarte bine pozitionata.

Citește si: Topul celor mai cool case din lume

Interiorul indeplineste cu brio cerintele de confort si functionalitate ale fiecarui rezident. Acesta contine si un numar de spatii mixte care ofera distinctie acestei locuinte. Incaperile sunt amenajate sumar, invitand imaginatia utilizatorilor sa umple „restul de panza goala”.

Pentru a vizualiza imagini cu interiorul, accesati galeria foto.

Citește si: Un interior relaxant cu accente de verde şi roz

 

 

Comentarii

Newsletter