7 modele de case care te vor face sa iubesti viata la tara

13 ianuarie 2016 , 3233 afisari

Nu-i asa ca aveti momente in care inchideti ochii si va imaginati ca sunteti intr-o casa de tara frumoasa, cocheta si linistita, departe de stresul si agitatia vietii de la oras?

Ei bine, astfel de case exista si ofera tot confortul necesar. Diversitatea lor din punctul de vedere al arhitecturii si facilitatilor nu poate fi pusa la indoiala, insa cele mai atractive par, de departe, casele albe, spatioase si idilice, asa cum sunt cele din galeria foto.

Citeste si: 20 de case rurale idilice

Unele dintre ele au influente grecesti sau mediteraneene, altele sunt tipic americane, insa toate prezinta avantaje tentante: beneficiaza de mult spatiu verde in jur (pentru joaca si petrecarea timpului in aer liber), sunt spatioase, dispun de etaj sau de mansarda, deci de un spatiu locuibil in plus, sunt dotate cu semineu etc.

Va lasam sa admirati aceste case pitoresti si sa va inspirati pentru a va construi o casa de vis.

Citeste si: Casa country intr-un peisaj idilic

Comentarii

 • edonetlsilc

  02 noiembrie 2016 20:35

  cbh1x9 pindtdfuhnke, url=httpqyzbihmaukmn.comqyzbihmaukmnurl, link=httpvwfsxnvxsawy.comvwfsxnvxsawylink, httpdebkdwfbhunz.com

  raspunde comentariului
 • JimmiXzS

  15 octombrie 2016 9:49

  3yrH6y httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • JimmiXzS

  15 octombrie 2016 9:13

  i1lu0x httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • JimmiXS

  13 august 2016 10:38

  kj33lz httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • Tania

  22 ianuarie 2016 19:21

  Bani instant! Cel mai eficient sistem de castigat bani! Functioneaza! Suntem in plina expansiune acum, pentru ca oamenii ni se alatura zilnic, din ce in ce mai multi! Tu ce mai astepti? Vrei sa castigi bani prin cel mai revolutionar program la ora actuala? Vino imediat in echipa noastra! Te asteptam mai intai sa soliciti toate detaliile, la adresa noastra de email bb_tatianayahoo.it

  raspunde comentariului

Newsletter