O casa cu aspect unitar

18 martie 2016 , 3757 afisari

Modern prin excelenta datorita arhitecturii spatiilor, dar si din perspectiva amenajarii cu iz minimalist, interiorul acestei locuinte cu dimensiuni generoase pastreaza totusi o atmosfera intima, calda, confortabila si primitoare pentru cei ai casei, in primul rand datorita cromaticii luminoase, axata pe tonuri naturale.  

Citește si: Aproape de Bucureşti: locuinţă modernă, spaţioasă şi foarte frumos personalizată

Situata in Constanta, intr-un cartier de case din apropierea centrului orasului, vila din imagini nu este o constructie noua, asa cum ne-am fi asteptat.

Proprietarii sai au cumparat terenul de 200 de metri patrati in anul 2000 si tot atunci au inceput sa construiasca imobilul, finalizat un an mai tarziu.

Din cauza suprafetei mici a lotului, acesta a fost ridicat mai mult pe verticala si nu dispune de o curte in adevaratul sens al cuvantului. „Suntem o familie numeroasa, compusa din doi parinti, doi copii (de 14, respectiv 21 de ani), bunica si, bineinteles, Puffi (bichonul nostru). Avand nevoie de spatii personale pentru fiecare, dar si de locuri de depozitare suficiente, a rezultat o locuinta mare, dezvoltata mai mult pe inaltime.”

Citește si: Obiecte de artizanat si detalii frumos mestesugite intr-o casa la munte

Proiectata de arhitectii Gabriel si Ruxandra Nicoara, vila, realizata din BCA pe structura de cadre din beton, se desfasoara pe patru niveluri – subsol partial, parter si doua etaje.

Prezentarea locuintei o gasiti in revista Casa Mea, martie 2016.

Comentarii

Newsletter