Noul camin al Dianei Bisinicu

24 februarie 2011 , 616 afisari

Apartamentul meu are o suprafata de 75 mp, incluzand terasa. L-am cumparat in vara anului 2008, insa mutarea mea in acesta a fost posibila pe 1 Septembrie 2009, cand au fost finalizate lucrarile de constructie.

Tinand cont ca ofer consultanta tuturor clintilor magazinului meu de perdele, am considerat ca designer-ul apartamentului, trebuie sa fiu chiar eu. Amenajarea a durat aproximativ doua luni, insa o data cu aceasta activitate, am descoperit in mine noi pasiuni, noi dorinte si o latura care imi place foarte mult si care evidentiaza talentul meu in acest domeniu.

Mi-am dorit sa imi pun amprenta in propriul meu apartament, pentru ca fiind un capricorn veritabil, asa cum imi place mie sa spun, nu ma abat de la nici o caracteristica a zodiei, iar una dintre ele este ca intotdeauna imi place sa am ultimul cuvant.

Primul magazin de perdele si draperii l-am deschis in anul 2007, an in care, dupa cateva luni, am deschis un al doi-lea magazin de decoratiuni, in centrul de mobila si decoratiuni interioare "Expo Max" din Soseaua Panduri, nr.71, unde ma puteti gasi si acum.
La inceput nu beneficiam de toate cunostintele in domeniu pe care le detin acum, insa fiind o persoana perfectionista, mi-am dorit sa fiu extrem de informata despre ce ofer clientilor mei  si tocmai din acest motiv merg personal sa aleg materialele, studiez tendintele sezonului si consider ca stiu sa imi respect clientii, oferindu-le bonusuri substantiale, unul dintre acestea, fiind confectionatul gratuit.

Fiind atenta la detalii, mi-am dorit ca fiecare  element din casa mea, sa fie ales cu gust, iar paleta de culori aleasa este alb, negru si rosu. Albul si negrul reprezinta eleganta si rafinament, iar rosul este culoarea pasiunii, care "sparge" monotonia celor doua non-culori.
Mobilierul de bucatarie este din sticla neagra securizata si este comandat din Italia, la fel ca si corpurile de iluminat. Mobilierul din dormitorul meu este realizat pe comanda, deoarece mi-am dorit sa imi pot decora si personaliza camera in conformitate cu stilul ce ma caracterizeaza.

Ce ne poti spune despre tine si cariera ta, stilul abordat in aceasta perioada?

In 2008 am lansat primul album, compus de Connect R, care s-a numit sugestiv, "Dance with Diana", in 2009 am lansat primul album de muzica armaneasca, in colaborare cu formatia Makidonia din Constanta, iar in 2010, pentru ca mi-am dorit sa abordez acest stil intr-un mod cat mai traditional, am pus bazele unei formatii cu 7 instrumentisti, cu care cant la petreceri aproape orice stil muzical (cover-uri, grecesti, folclor etc...) si cu care am lansat in Septembrie 2010,  cel de-al treilea album din cariera mea solo, intitulat "RINA".

Ca planuri de viitor, anul acesta am multe proiecte atat pe plan muzical, cat si in ceea ce priveste afacerile mele.

In 2011 voi reveni in fata publicului cu stilul care m-a consacrat, iar din punct de vedere al afacerilor, imi doresc ca magazinul meu de bijuterii "Queen & King" sa fie vazut in fiecare mall din Bucuresti, iar Ravanelli (firma mea de perdele), sa decoreze toate casele, hotelurile si restaurantele din Constanta si Bucuresti.

Comentarii

Newsletter