Casa de vacanţă a lui Brigitte Bardot - o definiţie a grandorii

22 septembrie 2016 , 2205 afisari

Înconjurată de vegetaţie luxuriantă, vie şi două piscine imense, casa de vacanţă a actriţei Brigitte Bardot reprezintă un loc de refugiu uimitor de frumos, care denotă prin orice detaliu lux şi opulenţă.

Citește si: Casă la curte construită într-o localitate pitorească

Când a divorţat de primul ei soţ, Roger Vadim, Brigitte s-a retras în această casă de vacanţă de pe Riviera Franceză. Conacul se află pe unul dintre dealurile satului Peymeinade, care datează din secolul al XIII-lea.

Cu cele două piscine, via impresionantă şi o “piscină deco” japoneză, e de aşteptat ca vizitatorii să îşi dorească să petreacă cea mai mare parte a timpului afară.

Citește si: Casă românească superbă, cu detalii de inspiraţie mediteraneană

Reşedinţa a fost renovată între 1998 şi 2011. Casa principală cu opt camere este o mărturie a puterii de conservare. Grinzile necioplite, suprafeţele din piatră, uşile în stil franţuzesc, lemnăria veche, şemineul Louis XIII-lea păstrează frumuseţea şi farmecul de altădată.

Citește si: În Corbeanca: o casă care oferă confort și multă liniște

Lângă casa principală există şi o casă de oaspeţi cu patru dormitoare, suficient de încăpătoare pentru momentele când cei dragi şi apropiaţi vin în vizită.

Această proprietate spectaculoasă a fost scoasă de curând la vânzare cu suma de 5.65 milioane de dolari.

Pentru imagini cu interiorul acestei case accesează galeria foto.

Citește si: În Mogoșoaia: casă de vacanță transformată în reședință permanentă

Sursa foto: www.housebeautiful.com

Comentarii

  • aivzemvlgit

    11 decembrie 2016 19:06

    woggk4 obtiqtcooyyg, url=httpgndnblwixpyz.comgndnblwixpyzurl, link=httpuuzlzmgptern.comuuzlzmgpternlink, httprdknnydoofxf.com

    raspunde comentariului

Newsletter