Acasa la Donald Trump: un penthouse de lux in Manhattan

25 martie 2016 , 1308 afisari

Donald Trump este un cunoscut investitor si om de afaceri american, vedeta de televiziune, om politic si autor de carti de literatura motivationala. Daca va intrebati unde se refugiaza Donald Trump dupa o zi obositoare de dezbateri, aici este raspunsul.

Penthouse-ul este situat la etajul 66 al unui turn rezidential (Trump Tower) din Manhattan, deasupra Central Park. Prin aceasta pozitionare, locuinta ofera o vedere naturala, lucru rar intalnit in New York. Interiorul prezinta ornamente bogate care denota lux si opulenta, fiind etichetat ca un „palat pe cer”. Proprietatea a fost evalua la 100 de milioane de dolari. 

Opulenta se sezvaluite in toate elementele de decor, de la finisaje si pana la piese de mobilier. Scene din mitologia greaca sunt pictate pe tavanul de deasupra ariei principale de locuit.

In livingul principal, coloane de marmura inconjoara un set de fotolii cu accente aurite.

Un tavan aurit casetat pluteste deasupra unei mese rotunde, inconjurata de scaune Louis XVI.

Atingeri glamour sunt prezente peste tot in amenajare. Aici, un candelabru si o colectie Vogue sunt asezate pe o masa rotunda.

Pe o masa de dining din sticla, ceaiul este servit pe un platou de aur, alaturi de un aranjament remarcabil cu trandafiri albi.

Biroul este inconjurat partial de ferestre mari din sticla (din tavan si pana la podea) si accesorizat cu picturi vechi si oglinzi supradimensionate.

Pentru mai multe imagini accesati galeria foto.

Comentarii

Newsletter