Facebook Connect

life style inspiratie casa bricolaj interior gradina proiecte echipamente shopping agenda

Izolarea corecta a mansardei

Fiind pozitionata deasupra cladirilor, mansarda reprezinta un pol prin care pot avea loc pierderi importante de caldura.

02.11.2010
 
71708
 
 
Sistemul velux
Sistemul velux
Foto: VELUX
Sistemul velux
La final
Kit bdx: cadru izolator, folie hidroizolatoare, jgheab de drenaj
Izolare cu bdx pierderi minime de caldura
Izolare fara bdx pierderi de caldura
Aplicarea foliei bariera de vapori BBX
Recomandarea noastra
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 227.00 EURO
pret informativ: 107.00 EURO
pret informativ: 0.00 RON

Intrucat acoperisul este mai subtire in comparatie cu peretii exteriori, acesta necesita o izolatie profesionista: materiale de calitate superioara, care sa fie rezistente la umezeala, sa protejeze termic, fonic si contra incendiilor.

Lucrarile de izolare a mansardei constituie o investitie rentabila deoarece se amortizeaza intr-un timp scurt si micsoreaza implicit costurile la incalzire. Chiar si in cazul in care podul casei este nelocuit si nu este planificata o extindere, aceasta se recomanda sa fie izolat, podul neincalzit functionand in acest caz ca o perna de aer termoizolanta.

In cazul in care doriti sa amenajati podul ca spatiu locuibil, este esential sa va asigurati un confort optim in interior (veri racoroase si ierni calduroase, nivel redus de zgomot, ventilatie optima) prin folosirea produselor izolatoare performante.

Mai concret, la interior se recomanda ca acoperisul sa fie izolat cu un strat de vata minerala sau bazaltica. Peste acesta se aplica o folie bariera de vapori, cu rolul de a opri patrunderea in pod a umiditatii. La final se monteaza fie placile de gips-carton, fie clasicele lambriuri din lemn.

O mansarda cu suprafete vitrate mari beneficiaza de ferestre de mansarda VELUX care aduc lumina naturala si aer proaspat. Pentru ca pierderile de caldura din jurul ferestrelor sa fie minime, alegeti produsele de montaj si izolare termica originale, oferite de producatorul ferestrelor de mansarda VELUX, deoarece acestea etanseaza perfect ferestrele in acoperis si reduc semnificativ pierderile de caldura.

· rama de etansare colecteaza apa si o conduce prin canalele de scurgere laterale, eliminand infiltratiile la interior (pret incepand de la 42 euro - fara TVA)

· kitul de izolare termica BDX se instaleaza in golurile care raman intre fereastra si structura acoperisului si are rolul de minimizare a pierderilor de caldura si de a preveni aparitia condensului (pret -37 euro fara TVA)

· folia bariera de vapori BBX reduce riscurile aparitiei umiditatii deoarece protejeaza structura interioara izolatoare din jurul ferestrelor impotriva patrunderii umezelii si a caldurii din interior (pret folie - 22 euro fara TVA).

Aceste produse, impreuna cu o gestionare inteligenta a factorilor ce determina climatul interior – temperatura, umiditate, iluminare, ventilatia, nivelul de zgomot – contribuie la cresterea eficientei energetice a casei, reducand costurile pentru energie.

Detalii pe www.velux.ro

Nume:
E-mail:
(obligatoriu)
(optional - nu va fi publicat)
Titlu:
(obligatoriu)
Comentariu:
Facebook Connect
4. Mansardarea podului 13:59 | 24 Octombrie
Anca
As dori sa-mi mansardez podul casei. Intrebarea este daca mai este nevoie de piloni de sustinere dat fiind faptul ca il fac mai mult de decor si chiar daca o sa-l locuiesc in timp, nu voi mobila cu obiecte si corpuri grele. Casa e construita prin anii 80 (80-81) si arata bine. Multumesc!
3. am vazut ceva frumos 04:47 | 18 August
DANILA IOAN
sunt interesat de ceea ce face-ti FRUMOS !!!
2. am vazut ceva frumos 04:47 | 18 August
DANILA IOAN
sunt interesat de ceea ce face-ti FRUMOS !!!
1. cum sa izolez mansarda 15:38 | 6 Februarie
ionel
detalii de izolare a mansardei
 
... o grosime a lemnului de numai 3 cm are aceeasi valoare izolatoare ca a unei suprafete de beton de 40 cm grosime?

banner 300x120.jpg

Nu exista produse
de la 0.00 RON
de la 0.00 RON
de la 54.00 RON
de la 0.00 RON
de la 0.00 RON
de la 0.00 RON
de la 0.00 RON
de la 2270.00 RON
de la 0.00 RON
de la 243.00 RON
de la 0.00 RON

300_250.jpg

reviste2 300x100.gif