15 amenajari adorabile la mansarda

06 ianuarie 2016 , 3673 afisari

In trecut, mansardele jucau rolul de spatii de depozitare, potentialul lor fiind aproape complet subestimat. Si asta deoarece proprietarii considerau spatiile atipice greu de utilat si amenajat.

Pe langa acest inconvenient, mai exista si conceptia ca eforturile pentru termoizolarea si hidroizolarea mansardelor sunt prea mari, iar costurile prea ridicate pentru avantajele pe care le pot oferi astfel de spatii.

Citeste si: Solutii inteligente de amenajare a mansardei

Designerii si arhitectii ne-au demonstrat insa contrariul. La mansarda se poate amenaja aproape orice tip de functiune: living, birou, bucatarie, dormitor, baie, zona de entertainment sau un apartament perfect functional.

Ba mai mult, asimetria incaperilor si tavanale inclinate pot reprezenta detalii arhitecturale inedite. Altfel spus, ceea ce, la prima vedere, pare un real dezavantaj, in realitate poate fi considerat un important atu.

Citeste si: Ce presupune amenajarea bucatariei la mansarda

In galeria foto va oferim o colectie de 15 mansarde incantatoare amenajate inteligent, care ne arata ca, indiferent de configuratia unui spatiu (latime, inaltime etc.), acesta poate fi amenajat si decorat surprinzator de frumos si practic.

Sursa foto: www.pinterest.com

Comentarii

 • tgcimwovvl

  30 octombrie 2016 22:07

  ZEQPEy ftxxuhhlkkod, url=httplpowrkhsdhpd.comlpowrkhsdhpdurl, link=httpirtjuwzxgopv.comirtjuwzxgopvlink, httprwvffhlsmgtf.com

  raspunde comentariului
 • Tania

  22 ianuarie 2016 19:19

  Oportunitate de top! Recrutam urgent colaboratori care au timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de anvergura mondiala. Castigurile sunt deosebit de motivante! Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din tara. Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de email bb_tatianayahoo.it

  raspunde comentariului

Newsletter