Realizarea unui foisor repede si ieftin

16 mai 2011 , 5587 afisari

Cu toate acestea, modelele sofisticate din fier forjat impun costuri suplimentare. De aceea, o solutie ieftina recomandata de catre specialisti este foisorul din lemn. Firmele de amenajare ale gradinii ofera modele standard pentru astfel de constructii. De regula, modelele foisoarelor existente pe piata pornesc de la forme rotunde si pana la cele drepte sau dreptunghiulare, toate fiind la fel de cautate.

Insa, foisorul din gradina va trebui sa se potriveasca perfect cu arhitectura casei. In cazul in care locuinta are un aer futurist, urmati stilul acesteia. In cazul in care predomina stilul rustic, un foisor potrivit ar fi cel realizat din lemn.

Inainte de a trece la construirea propriu-zisa va trebui sa aveti in vedere locul unde va fi amplasat. Va trebui sa il asezati intr-un loc in care sa nu perturbati intrarea in casa si nici accesul in garaj ori sa blocheze intrarea pe poarta. La fel de important este si sistemul de iluminare pe timpul noptii – instalatia foisorului va trebui conectata la instalatia electrica a casei.

Foisorul de tip hexagonal reprezinta o solutie eficienta si ieftina in acelasi timp. Forma acestuia iti ofera posibilitatea de a instala in interior o masa rotunda, pentru mai multe persoane.

Constructia unui foisor presupune turnarea unei fundatii nu foarte adanci, in asa fel incat aceasta sa poata fi ferita de inundarea cu apa.

Acoperisul va fi invelit cu tigla sau cu tabla, respectand structura invelitoare a casei.

Mobilierul foisorului va putea fi unul improvizat, din trunchiuri de copaci. Pentru ca aspectul acestora sa fie unul destul de placut puteti opta pentru decojirea si ceruirea lor.

Comentarii

Newsletter