Casute de gradina cu terasa. Cateva utilizari practice

10 martie 2016 , 2673 afisari

Casutele de gradina sunt acele simpatice constructii in miniatura pe care majoritatea proprietarilor le folosesc ca spatii de relaxare sau pentru depozitarea uneltelor de gradinarit.

Citește si: 8 modele de garaje moderne

Modelele sunt foarte variate, atat in ceea ce priveste designul, cat si materialele din care sunt realizate (beton, piatra, lemn etc.). Prin adaugarea unor terase, acestea devin adevarate „bijuterii” ale gradinii,  niste mini locuinte simpatice si atragatoare.

Casuta de gradina are, in primul rand, rol decorativ. Prin urmare, este recomandat ca arhitectura sa sa fie in ton cu cea a casei si cu stilul de amenajare al gradinii. De asemenea, trebuie sa fie integrata cat mai bine in mediul inconjurator.

In ceea ce priveste rolul practic, in cele mai multe cazuri, casutele sunt folosite ca spatii de relaxare sau, altfel spus, ca un al doilea living. Un alt rol pe care il primesc este cel de magazie (pentru depozitarea uneltelor, ustensilelor, bicicletelor etc.).

Citește si: Feerie în aer liber

Nu de putine ori, casuta de gradina preia functia uneia dintre incaperile casei: dining, bucatarie, birou etc. sau chiar mai multe, jucand rolul de micro locuinta de vara. Familiile care au copii mici aleg sa transforme aceste casute in spatii de joaca pentru copii.

In imaginile de mai jos va oferim cateva exemple de casute cu terasa si intrebuintarile lor practice.

Spatiu de depozitare (magazie)

Citește si: Grătar portabil pentru balcon sau terasă

Loc de joaca

Citește si: Verandă sau terasă neacoperită?

Spatiu de relaxare

Citește si: Solutii de umbrire pentru terasa

Citește si: Ce tip de gratar alegi: electric, pe gaz sau lemn/carbune?

Sursa foto: www.pinterest.com

Citește si: Cum alegem un pavaj estetic si functional

Penru a vizualiza modelele romanesti, accesati galeria foto.

Comentarii

 • JimmiXS

  13 august 2016 17:49

  aYCjxW httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • udgzdtwo

  30 mai 2016 0:32

  zR4jH2 busxpwgktflu, url=httpgtqainvksznv.comgtqainvksznvurl, link=httpndrasadndazx.comndrasadndazxlink, httpyewnmmkerufn.com

  raspunde comentariului
 • gkvwkq

  29 mai 2016 23:49

  MGyaRS amgmifrxmagb, url=httpvhsrmksatkuo.comvhsrmksatkuourl, link=httpsigyasysulur.comsigyasysulurlink, httpoasdtvowvjgi.com

  raspunde comentariului

Newsletter