Casa traditionala cu extensie moderna

15 martie 2016 , 1098 afisari

Beckett House este o resedinta privata situata in Crawley, Winchester, Hampshire, Anglia, care a fost proiectata si reamenajata de Adam Knibb Architects, in 2015.

Citește si: Tot ce trebuie sa stii despre centura casei

Avand un real succes cu un alt proiect numit “Pool House Bluebell”, firma de arhitectura a fost contactata pentru a le oferi proprietarilor idei si solutii care sa permita renovarea si extinderea casei.

Desi s-au lovit de unele constrangeri legate de planificarea spatiului, arhitectii au dat dovada de o viziune creativa si inventiva de reconfigurare a locuintei. Mai exact, au propus o extensie la parter si etaj pentru a obtine mai mult spatiu de locuit.

Citește si: Skysphere, caverna tehnologizată a bărbatului modern

Ideea a fost ca aceasta casa traditionala care a apartinut unor lucratori agricoli sa fie transformata intr-o locuinta moderna adaptata un stil de viata contemporan. De exemplu, extensia de la parter ofera o vedere mai ampla catre gradina. Acest lucru a fost posibil prin crearea unor pereti/usi in sticla cu rama subtire. Prin extensia de la etaj s-au adaugat noi incaperi. Si aceste spatii ofera vederi ample catre padure si camp.

Citește si: Domurile geodezice sau casele sustenabile ale viitorului

Pentru a nu face o discordanta uriasa intre vechi si nou, designul extensiei este modern, dar discret, transformari masive facandu-se in partea din spate a casei.

Pentru o vizualizare mai clara, urmariti schitele din galeria foto.

 

Citește si: BCA CELCO. Caldura, confortul si siguranta familiei tale la costuri minime

Comentarii

 • mosytbh

  29 mai 2016 10:10

  V9O3N6 ybszubsnurhf, url=httposmmgmhbrrja.comosmmgmhbrrjaurl, link=httpniecweogmwon.comniecweogmwonlink, httptgzgrdxagvsl.com

  raspunde comentariului
 • udgmrnewddh

  25 mai 2016 14:07

  iA6ca5 kqdxtfjfxssh, url=httptpvoacppsfsg.comtpvoacppsfsgurl, link=httpdhimankvqtdw.comdhimankvqtdwlink, httpfizkejkwesuz.com

  raspunde comentariului

Newsletter