Roz bombon: indrazneste sa iesi in evidenta!

22 decembrie 2011 , 593 afisari

Scopul acestui articol este acela de a sparge tiparele si orice alt cliseu prin metode simple de integrare a culorii roz in orice camin sau decor.

In general, cand spui roz te gandesti la camere pentru fetite, ponei, printese si coronite. Lucrurile nu stau chiar asa si vei fi uimit sa vezi cate combinatii reusite si inedite se pot face cu aceasta culoare.

Fiind o culoare puternica, pe alocuri stridenta (depinde de material), nu trebuie folosita in cantitati “industriale” sau in combinatie cu alta culoare la fel de “tare”.

Sfatul nostru este sa va alegeti un obiect central din camera ce urmeaza a fi amenajata pe care sa il “colorati” in roz bonbon.

De exemplu, un dormitor poate fi accesorizat cu elemente roz bonbon cum ar fi perne, scaune, draperii, tablouri abstracte sau covoare, asta in cazul in care nu v-ati cumparat un pat sau o canapea in aceasta nuanta. Tot in dormitor, va puteti vopsi un singur perete in roz bonbon, iar camera va arata foarte non-conformist.

De asemenea, holul poate fi decorat cu detalii roz bonbon prin folosirea unui tapet sau amplasarea a doua fotolii formand astfel un mic spatiu de relaxare foarte chic.

In living lucrurile pot deveni si mai colorate. Daca optati, de exemplu, pentru un stil retro, veti putea folosi roz bonbon din belsug. Dar, daca va doriti ceva mai discret, o canapea in aceasta culoare este tot ce aveti nevoie. Merge folosita chiar si intr-un interior clasic, daca formele si detaliile se potrivesc cu stilul.

Personalizeaza-ti baia cu o cada roz si iti garantam ca timpul petrecut acolo iti va incarca bateriile pentru intreaga zi.

O bucatarie cu mobilier roz da dovada de curaj si atitudine. Producatorii si-au dat seama de acest lucruri si au produs deja linii de mobilier si colectii de electrocasnice “indraznete”.

Verdele crud, alb-ul si gri-ul scot cel mai bine in evidenta roz-ul si ii accentueaza frumusetea. O combinatie interesanta, propusa de designeri, este cea in care roz-ul se imbina cu alb si negru, cum ar fi cel de la zebre :).

Comentarii

Newsletter