Cum sa cureti usor murdaria de dupa renovare!

13 aprilie 2012 , 483 afisari

Insa fiecare redecorare atrage de la sine atat pete si murdarie pe pardoseli si pereti, cat si dificultati la curatarea mainilor dupa folosirea materialelor specifice pentru reparatii.

Probabil ca de-a lungul timpului ai incercat o multitudine de metode pentru a face fata acestor probleme delicate. Sika iti recomanda ca atunci cand achizitionezi materialele de constructii necesare renovarii sa adaugi in cos si servetelele Sika TopClean-T. Acestea iti pot fi de folos atat pe perioada lucrarilor, cat si dupa, la curatenia generala.

Ambalate ergonomic intr-o cutie cilindrica, servetelele Sika TopClean-T iti sunt de mare ajutor cand te confrunti cu pete de ulei, grasimi, vopseluri si cerneluri. Mai mult chiar, indeparteaza chiar si resturile de adezivi sau cimenturi, fara a ataca mainile.

Realizate dintr-o hartie tratata, foarte greu de rupt, acestea au doua suprafete diferite , una mai fina si alta mai dura, special create pentru oricare dintre nevoile tale. In plus, acestea sunt mult mai eficiente decat alte solutii lichide pentru curatare, actionand rapid.

Mai mult de atat, servetelele Sika TopClean-T pot fi folosite chiar si pentru indepartarea resturilor de materiale de constructii de pe ustensilele folosite. Nu uita ca este indicat sa le cureti atent dupa orice intrebuintare pentru ca, in caz contrar, materialele intarite se mai pot indeparta doar mecanic, existand riscul ca ustensilele sa devina apoi inutilizabile.

Mai multe detalii despre Sika TopClean-T, dar si despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro, cat si in retelele DIY partenere: Artsani, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.

Comentarii

Newsletter