Camere de copii decorate pretios

11 ianuarie 2016 , 1513 afisari

Credeti ca numai adultii se pot rasfata in camere elegante, confortabile si pretioase? Designerii de interior acorda o atentie la fel de mare camerelor de copii si bebelusi, oferind idei creative si inovatoare pentru amenajarea acestora.

Dovada stau decorurile din imagini. Fiecare dintre ele pastreaza cateva elemente specifice acestei functiuni, cum ar fi mobilierul adaptat varstei, insa se disting si prin caracteristici aparte, cum ar fi culori sclipitoare si obiecte cu design sofisticat.

Citeste si: Mobilier multifunctional pentru camere de copii

O parte dintre aceste incaperi sunt decorate in culori specifice copiilor si bebelusilor: roz, alb, lila pentru fetite, respectiv albastru si bleu pentru baieti. In astfel de spatii, mobilierul se remarca printr-un design elegant, cu detalii elaborate si fine.

Citeste si: Tendinte moderne de amenajare pentru camera copilului

Celelalte camere se remarca prin prezenta unor culori spectaculoase, cum ar fi auriu. Acesta ofera o nota glamour amenajarii si se regaseste la diverse elemente de decor: finisaje (lambriuri), piese de mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni de perete etc. Interesante sunt si accesoriile cu animal print (covorase, pernute decorative), care aduc unicitate in decor.

Citeste si: Ce culori alegi pentru camera copilului?

Nu lipsesc nici elementele moi, pufoase, din blana, care ofera nu doar caldura, ci si un aspect de lux. Prin urmare, daca va doriti ca incaperea celui mic sa se remarce prin opulenta si originalitate, va puteti inspira din aceste amenajari in trend.

 

Comentarii

 • jgbysomf

  05 aprilie 2017 2:27

  EDqZJZ nqsruumoevrh, url=httpuhfrtnvvtkjt.comuhfrtnvvtkjturl, link=httpasezrlyblavd.comasezrlyblavdlink, httpjpbqjzwzoahb.com

  raspunde comentariului
 • Ziarre

  28 aprilie 2016 16:21

  Ali nÃo tem amador. O Piquet nÃo ia deixar o filho assinar um contrato pra ficar ao sabor das caretas do Brt.ÃtoreaNio acho que o Alonso esteja tÃo mal. AlguÃm disse que os pneus duros sÃo muito ruins na pista. Vai daÃ, quem for fazer trÃs paradas deve levar alguma vantagem...

  raspunde comentariului

Newsletter