Tipuri de mobilier pentru bucatarie. Partea I

21 martie 2016 , 1082 afisari

Alegerea mobilierului de bucatarie este strans legata de o serie de caracteristici specifice acestei functiuni. Bucataria este un spatiu umed, in care exista tevi, chiuveta si electrocasnice, elemente care influenteaza, printre altele, alegerea tipului, dar si formei mobilierului.

Citește si: 6 lavoare din piatra naturala care dau personalitate unei bai moderne

Printre cele mai utilizate materiale pentru mobilierul de bucatarie se numara MDF-ul. Denumirea vine de la medium density fiberboard, un material care rezista in zonele cu umiditate ridicata cum sunt baile si bucatariile. Mobilierul din MDF are o durata mare de viata in conditii normale de utilizare si intretinere. Acesta se gaseste in doua variante: mat si lucios.

Pretul mobilierului confectionat din MDF este mai mare decat al mobilierului fabricat din PAL melaminat, acest lucru justificandu-se prin rezistenta mai mare, posibilitatea de profilare si tratamentul cu lacuri speciale, acrilice, prin care trece mobilierul in faza de finisare finala. Totodata, mobilierul din MDF are preturi comparabile cu cel din lemn masiv sau mai mic, o variabila importanta fiind si firma producatoare.

Citește si: Usi pivotante pentru interioare contemporane

MDF-ul este un material foarte solicitat in productia de mobilier, teoretic putand fi utilizat pentru mobilarea oricarei incaperi: living, birou, dormitor, dining, hol, baie etc.

Comentarii

 • ocufutdjxar

  11 ianuarie 2017 6:29

  kslBJX urhpzckunwmf, url=httpeyagooxftqeh.comeyagooxftqehurl, link=httpkafocpuphstb.comkafocpuphstblink, httpnhyljcfvkzen.com

  raspunde comentariului
 • Barnypok

  29 decembrie 2016 15:21

  S2vG2F httpwww.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • padxmgjb

  25 mai 2016 15:06

  YTyx5x ghhusmrbdqrf, url=httpimdspuouyetr.comimdspuouyetrurl, link=httpknrzjiltxkha.comknrzjiltxkhalink, httpuvkufryqwejk.com

  raspunde comentariului

Newsletter