20 de modele de radiatoare decorative. Care este preferatul tău?

03 noiembrie 2016 , 419 afisari

Dacă îți dorești ceva nou pentru casa ta care să o scoată din anonimat sau pur și simplu dacă ești în căutare de inspirație, ne-am gândit să îți facem o listă cu totul surprinzătoare: 20 de radiatoare, altfel decât le știai. 

Citește si: Cum amenajezi o cameră în stil eclectic

Sunt modele realizate de designeri, care se pot integra în casele contemporane și care aduc un plus de personalitate oricărei camere. 

Să vedem în continuare modelele propuse, de unde sunt și cum le poți integra perfect la tine acasă. 

Citește si: Fii creativ: ce poți face din paleții reciclați

Radiatorul Charleston merge perfect într-un interior unde există cel puțin un perete curbat precum cel din imagine. Acesta se mulează perfect de-a lungul peretelui și, în acest fel nu ocupă mult spațiu. Producător: Zehnder.

Tuburile ovale ale acestui radiator decorativ pot fi alese în dimensiuni variate, în funcție de spațiul de care dispui. Producător: Tallis Vertical.

Citește si: 10 idei creative: cum îți transformi garajul într-o extensie a casei

Când vine vorba de radiatoare decorative, designerii italieni sunt în top. Cel de față este perfect pentru o baie mică, cu accente argintii. Producător: mg12.

Citește si: Cum exploatezi tot spațiul dintr-o cameră mică

Un interior auster, fără prea multe decorațiuni poate fi personalizat chiar de acest radiator decorativ. Parcă este un tablou dus la un alt nivel. Producător: Cordivari.

Radiatorul roșu este pus în evidență perfect pe fundalul unui perete închis la culoare. Producător: Period House Store.

Citește si: 11 moduri în care poţi recicla creativ sticlele de plastic

Forma lui cilindrică îl face ideal pentru un colț de baie modernă, unde confortul personal primează. Producător: Bisque General Radiators.

Citește si: 5 trenduri din 2017 pe care le poți aplica acasă foarte ușor

Cele trei volume ale acestui radiator decorativ se intergrează în spații cu personalitate și totuși par că nu captează întreaga atenție. Producător: Antrax.

Un interior clasic, dominat de obiecte din fier forjat ar integra și un radiator precum cel din imagine. Producător: Jaga Heatwave.

Citește si: Ce mobilă alegi pentru amenajarea unei camere mici

Alege-ți culoarea! Perfecte pe un fundal gri, aceste radiatoate cu forme alungite sunt disponibile în câteva variante de culori și dimensiuni. Producător: Runtal Radiators.

Citește si: 15 decorațiuni de Crăciun pe care le poți face acasă, alături de cel mic

Pereții cu cărămida la vedere sunt foarte la modă în ultima vreme, iar dacă alegi să poziționezi aici un radiator negru, precum cel din imagine, atunci, cu siguranță că întreaga atenție va fi asupra lor! Producător: Vela Electric. 

Vezi restul modelelor de radiatoare propuse în galeria foto atașată acestui articol. 

Comentarii

Newsletter