DIY: rafturi plutitoare

20 mai 2016 , 994 afisari

In ianuarie, vremea mohorata, ninsorile si gerul te determina sa petreci mai mult timp acasa. Ei bine, poti profita de aceste momente pentru a-ti gasi un hobby sau, de ce nu, pentru a mesteri cate ceva prin casa.  

Citește si: Cum să realizezi un suport rustic pentru cuţite

Daca esti pasionat de activitatile de tip DIY, iti propunem sa realizezi cateva rafturi plutitoare. Pe langa faptul ca sunt simpatice si rezistente (desi nu au suporturi vizibile), rafturile plutitoare salveaza spatiu si presupun costuri foarte mici. Practic, ai nevoie de cateva bucati de lemn sau scanduri, franghie, cuie si suporturi.

Citeste si: 13 idei de rafturi handmade pentru casa ta

Singurul element vizibil este raftul si, uneori, o franghie, asta in cazul in care te decizi sa creezi un raft agatat de tavan sau perete. Rafturile plutitoare reprezinta o solutie excelenta de stocare, dar contribuie totodata si la infrumusetarea decorului, „umpland” peretii goi dintr-o incapere.

Citește si: Masa de Paste in gradina. 3 idei de decorare

Nu in ultimul rand, rafturile plutitoare sunt foarte usor de construit. Nu e nevoie de un ghid, ci doar de cateva modele care sa te inspire. In galeria foto vei descoperi 15 tipuri de rafturi simpatice si usor de realizat.

Citeste si: 25 de bucatarii fascinante cu rafturi deschise

Comentarii

Newsletter