DIY: decoratiuni pentru masa din flori

09 martie 2016 , 1123 afisari

Asa cum te plictisesti de hainele pe care le porti de mai multe ori pe an, la fel te plictisesti si de un decorul casei,  daca acesta este realizat in acelasi stil timp indelungat.

Citește si: DIY: 13 paturi pentru plante pe care poţi să le faci singur

Pentru a obtine o schimbare in decor, nu este necesar sa reamenajezi complet casa deoarece exista solutii mult mai usoare de a oferi un look nou interiorului.

Cele mai simple si de efect schimbari sunt cele realizate cu ajutorul culorilor, iar in acest sezon gasesti din plin inspiratie in paleta de culori oferita de natura: galben, albastru bland, violet, nuante de verde, roz etc.

Culorile pastelate sunt, de asemenea, ideale pentru a reimprospata atmosfera de acasa. Vopsirea peretilor  in aceste culori garanteaza o schimbare vizibila in amenajare, insa nu toti sunt dispusi sa aiba santier in casa.

Citește si: DIY: ornament cu vaze din oua

In acest caz, varianta cea mai usoara si economica ramane decorarea cu flori, care asigura culoare si prospetime in orice spatiu, inclusiv la exterior. Masa de dining este locul perfect pentru a expune florile, fie ca buchete mari aranjate in vaze, fie ca mici decoratiuni. 

Citește si: DIY: decoratiuni pentru gradina cu tematica pascala

Citește si: DIY: ghirlanda din flori proaspete

Citește si: Decoratiune de Paste: Urechiatii

Pentru mai multe idei, acceseaza galeria foto.

 

Citește si: 15 elemente pe care le poti adauga la insula de bucatarie

 

 

 

Citește si: Obiceiuri care distrug mobilierul si alte suprafete din lemn

Comentarii

Newsletter