DIY: decoratiuni pentru masa din flori

09 martie 2016 , 1352 afisari

Asa cum te plictisesti de hainele pe care le porti de mai multe ori pe an, la fel te plictisesti si de un decorul casei,  daca acesta este realizat in acelasi stil timp indelungat.

Citește si: Obiecte interesante pe care le poţi face cu plasă de sârmă

Pentru a obtine o schimbare in decor, nu este necesar sa reamenajezi complet casa deoarece exista solutii mult mai usoare de a oferi un look nou interiorului.

Cele mai simple si de efect schimbari sunt cele realizate cu ajutorul culorilor, iar in acest sezon gasesti din plin inspiratie in paleta de culori oferita de natura: galben, albastru bland, violet, nuante de verde, roz etc.

Culorile pastelate sunt, de asemenea, ideale pentru a reimprospata atmosfera de acasa. Vopsirea peretilor  in aceste culori garanteaza o schimbare vizibila in amenajare, insa nu toti sunt dispusi sa aiba santier in casa.

Citește si: Organizatoare care ţin casa în ordine

In acest caz, varianta cea mai usoara si economica ramane decorarea cu flori, care asigura culoare si prospetime in orice spatiu, inclusiv la exterior. Masa de dining este locul perfect pentru a expune florile, fie ca buchete mari aranjate in vaze, fie ca mici decoratiuni. 

Citește si: Ce beneficii oferă o cabină de duş cu hidromasaj performantă

Citește si: 10 suporturi pentru plante din lemn

Citește si: Cum să realizezi un suport rustic pentru cuţite

Pentru mai multe idei, acceseaza galeria foto.

 

Citește si: Masa de Paste in gradina. 3 idei de decorare

 

 

 

Citește si: Cum sa faci un iepuras pentru masa de Paste din servetele

Comentarii

  • agntmo

    14 iunie 2016 20:58

    p7B6Oy iuojazshstst, url=httpqbcpdvkbkeqg.comqbcpdvkbkeqgurl, link=httpzrxgqcpnxyfa.comzrxgqcpnxyfalink, httptmfcbdewafxt.com

    raspunde comentariului

Newsletter