DIY: decoratiuni pentru masa din flori

09 martie 2016 , 1462 afisari

Asa cum te plictisesti de hainele pe care le porti de mai multe ori pe an, la fel te plictisesti si de un decorul casei,  daca acesta este realizat in acelasi stil timp indelungat.

Citește si: Cum să integrezi o scară din lemn în decorul unei locuințe moderne

Pentru a obtine o schimbare in decor, nu este necesar sa reamenajezi complet casa deoarece exista solutii mult mai usoare de a oferi un look nou interiorului.

Cele mai simple si de efect schimbari sunt cele realizate cu ajutorul culorilor, iar in acest sezon gasesti din plin inspiratie in paleta de culori oferita de natura: galben, albastru bland, violet, nuante de verde, roz etc.

Culorile pastelate sunt, de asemenea, ideale pentru a reimprospata atmosfera de acasa. Vopsirea peretilor  in aceste culori garanteaza o schimbare vizibila in amenajare, insa nu toti sunt dispusi sa aiba santier in casa.

Citește si: 15 idei de a decora casa ieftin

In acest caz, varianta cea mai usoara si economica ramane decorarea cu flori, care asigura culoare si prospetime in orice spatiu, inclusiv la exterior. Masa de dining este locul perfect pentru a expune florile, fie ca buchete mari aranjate in vaze, fie ca mici decoratiuni. 

Citește si: Ultra protecţie pentru suprafeţele din lemn! Lac lucios pe bază de apă cu 10 ani garanţie!

Citește si: Cum să faci rapid un aranjament frumos pentru o petrecere de seară

Citește si: DIY: fluturi pestriţi

Pentru mai multe idei, acceseaza galeria foto.

 

Citește si: 7 sfaturi practice pentru casa ta

 

 

 

Citește si: DIY: 13 paturi pentru plante pe care poţi să le faci singur

Comentarii

  • agntmo

    14 iunie 2016 20:58

    p7B6Oy iuojazshstst, url=httpqbcpdvkbkeqg.comqbcpdvkbkeqgurl, link=httpzrxgqcpnxyfa.comzrxgqcpnxyfalink, httptmfcbdewafxt.com

    raspunde comentariului

Newsletter