DIY: decoratiuni pentru masa din flori

09 martie 2016 , 1627 afisari

Asa cum te plictisesti de hainele pe care le porti de mai multe ori pe an, la fel te plictisesti si de un decorul casei,  daca acesta este realizat in acelasi stil timp indelungat.

Citește si: Plafoane tapetate pentru interioare inedite

Pentru a obtine o schimbare in decor, nu este necesar sa reamenajezi complet casa deoarece exista solutii mult mai usoare de a oferi un look nou interiorului.

Cele mai simple si de efect schimbari sunt cele realizate cu ajutorul culorilor, iar in acest sezon gasesti din plin inspiratie in paleta de culori oferita de natura: galben, albastru bland, violet, nuante de verde, roz etc.

Culorile pastelate sunt, de asemenea, ideale pentru a reimprospata atmosfera de acasa. Vopsirea peretilor  in aceste culori garanteaza o schimbare vizibila in amenajare, insa nu toti sunt dispusi sa aiba santier in casa.

Citește si: 6 lavoare din piatra naturala care dau personalitate unei bai moderne

In acest caz, varianta cea mai usoara si economica ramane decorarea cu flori, care asigura culoare si prospetime in orice spatiu, inclusiv la exterior. Masa de dining este locul perfect pentru a expune florile, fie ca buchete mari aranjate in vaze, fie ca mici decoratiuni. 

Citește si: Usi pivotante pentru interioare contemporane

Citește si: Curăţenia de sărbători... pe ultima sută de metri

Citește si: 6 obiecte trendy cu care să îți împodobești bradul de Crăciun

Pentru mai multe idei, acceseaza galeria foto.

 

Citește si: Cum să-ţi transformi baia într-un SPA

 

 

 

Citește si: 15 idei de a decora casa ieftin

Comentarii

 • rglyyeut

  07 noiembrie 2016 16:37

  wW2s3f exlxdnijqckl, url=httpzvepihgldatz.comzvepihgldatzurl, link=httpqpjpzfdtuqjn.comqpjpzfdtuqjnlink, httpgkojlanoagne.com

  raspunde comentariului
 • agntmo

  14 iunie 2016 20:58

  p7B6Oy iuojazshstst, url=httpqbcpdvkbkeqg.comqbcpdvkbkeqgurl, link=httpzrxgqcpnxyfa.comzrxgqcpnxyfalink, httptmfcbdewafxt.com

  raspunde comentariului

Newsletter