Decoratiuni simpatice pentru gradina din biciclete reciclate

25 martie 2016 , 2050 afisari

Te numeri printre persoanele care isi tin bicicletele vechi si ruginite in magazie sau in podul casei? Ei bine, iti lansam o provocare: transforma-le in decoratiuni sic pentru gradina.

Citește si: Plafoane tapetate pentru interioare inedite

Reciclarea obiectelor vechi reprezinta nu doar un trend eco, ci si o modalitate de a economisi bani. De exemplu, in locul achizitionarii unor accesorii pentru gradina, poti reutiliza o bicicleta veche, care necesita costuri foarte mici (in cazul in care vrei sa o vopsesti sau sa ii adaugi elemente suplimentare) sau 0, daca gradina este rustica sau vintage, iar bicicleta nu necesita interventii pentru a fi integrata in designul gradinii.

O bicicleta veche poate fi convertita in suport pentru ghivecele cu flori, intr-un obiect decorativ colorat pentru o gradina anosta sau ca un accesoriu simpatic pentru gard. Iata cateva exemple simpatice:

Citește si: 6 lavoare din piatra naturala care dau personalitate unei bai moderne

Citește si: Usi pivotante pentru interioare contemporane

Acceseaza galeria foto si vei descoperi multe alte idei interesante.

Citește si: Curăţenia de sărbători... pe ultima sută de metri

Sursa foto: www.recyclart.org

www.pinterest.com

 

Citește si: 6 obiecte trendy cu care să îți împodobești bradul de Crăciun

Comentarii

 • pagvku

  14 iulie 2016 13:34

  4T6xzI zjxyrebmsbvn, url=httplvxogpkwsmny.comlvxogpkwsmnyurl, link=httppoqivjhhmmuh.compoqivjhhmmuhlink, httpzbdfbqumkodq.com

  raspunde comentariului
 • cnvxurq

  26 mai 2016 14:00

  8rF1r1 sfaaipaawhsa, url=httpqyoacdbiztnq.comqyoacdbiztnqurl, link=httpttdarnyougci.comttdarnyougcilink, httpcoowkeglkgns.com

  raspunde comentariului

Newsletter