Facebook Connect

life style inspiratie casa bricolaj interior gradina proiecte echipamente shopping agenda
Mugur Kreiss


Cautare

Categorii

Titluri
Comentarii
galerie
etichete
  28.12.2011     3201 | nou
Agentul termic metamorfozat
Imi aduc aminte cu durere de spate momentele de la inceputul  toamnei cand trebuia sa aerisim caloriferele.. de ce? pentru ca pe vremea respectiva “reabilitarea termica” era doar un curs la UTCB iar in practica insemna “inca un plover gros”…

Dupa cum spuneam, reabilitarea termica interioara, atat la sale cat si in interior, incepea cu scoaterea caloriferelor de pe pozitie si spalarea lor in vana… :) ce minune, ce ne mai trosneau spinarile carandu-le din sufragerie pana hat in baie, hopa sus cu ele si apoi hopa jos cu ele… in vana. Nu stiu de ce se intamplau toate astea... poate pentru ca era taramul lui Nea` Dorel, specialistul de la termoficarea din stapetele blocului…  chiar nu stiu. Nu ca nu m-ar fi interesat ce le facea bietilor elementi, ci pentru ca ea, termoficarea cu al ei Agent Termic, era locul nostru secret de ascuns la vat`ascunselea, locul unde ciocaneam metodic cu mingia in perete cand jucam peretel etc… pe scurt noi, copii de la bloc si Nea Dorel nu era egal love ;)

Se pare ca nu sunt singurul traumatizat de calorifere :), dar dupa cum am mai spus somnul naste mosntri, iar din osanda ies idei gradioase…  scaunul mereu cald iarna si mereu rece vara (nu e pentru domnisoare).
caminulcaminulcaminulcaminulcaminulcaminulcaminulcaminul

Nume:
(obligatoriu)
Email:
(obligatoriu - nu va fi publicat)
Website:
(optional)
Comentariu:
 


 
... lemnul de nuc este fin, greu, inchis la culoare si foarte rezistent?

banner 300x120.jpg

Nu exista produse

300_250.jpg

 

reviste2 300x100.gif